Topper Kloetinge-SHO gestaakt na blessure scheidsrechter

EERSTE KLASSE B I VideoKLOETINGE – De topper tussen Kloetinge en SHO in de eerste klasse B is zaterdag na 45 minuten gestaakt. Door een blessure bij de scheidsrechter is na de eerste helft een punt achter het duel gezet, bij een 1-0-voorsprong voor de Zeeuwen.

Het duel met SHO moest voor Kloetinge het begin worden van een eindsprint richting de titel. De ploeg heeft drie punten achterstand op Rijsoord en SHO en beide teams moesten nog op bezoek bij Kloetinge én treffen tussendoor elkaar ook nog. 

Zaterdag was Kloetinge-SHO dus het eerste affiche van het kampioensdrieluik. Kloetinge was op weg het gat met de nummer twee uit Oud-Beijerland te dichten. Halverwege stond het, na een rommelige eerste helft, 1-0 voor de Zeeuwen. Thijs van den Dries maakte na een halfuur de enige goal.

Volledig scherm
Thijs van den Dries, de maker van de 1-0 tegen SHO. © Ron Quinten

Maar Kloetinge kreeg niet de kans de drie belangrijke punten zaterdag definitief veilig te stellen. De scheidsrechter bleek tijdens de rust namelijk geblesseerd en er moest naar een vervanger worden gezocht. Omdat die niet werd gevonden, werd het duel definitief gestaakt.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Debuut bij NAC geeft Van Hecke heerlijk gevoel
    PREMIUM

    Debuut bij NAC geeft Van Hecke heerlijk gevoel

    BREDA - Vrijdagavond was het eindelijk zover voor Jan Paul van Hecke. De pas negentienjarige Arnemuidenaar maakte tijdens het duel tussen NAC Breda en Helmond Sport als invaller zijn debuut in het betaalde voetbal. Van Hecke kwam na 78 minuten bij een 4-1-stand binnen de lijnen voor de Spaanse aanvoerder Nacho Monsalve. NAC Breda won de wedstrijd vooral dankzij een sterke eerste helft overtuigend met 5-1 en is de koploper in de Keuken Kampioen Divisie.