Matthew Lentink stopt de penalty en bezorgt zijn team een punt.
Volledig scherm
PREMIUM
Matthew Lentink stopt de penalty en bezorgt zijn team een punt. © foto: Carla Vos

Tijdrekrepertoire van Goes levert een bonuspunt op in Barendrecht

BARENDRECHT - Ondanks het gelijkspel kende de wedstrijd met Goes wel een morele winnaar. Met kunst en vliegwerk bleven de Goesenaren in de slotfase overeind, waardoor de ploeg de laatste plaats mocht overdragen aan Dovo.

 1. Keeper geschorst na racistische opmerking richting Hoek-speler Jonathan Constansia: ‘Dit had nooit mogen gebeuren’

  Keeper geschorst na racisti­sche opmerking richting Hoek-spe­ler Jonathan Constansia: ‘Dit had nooit mogen gebeuren’

  SASSENHEIM - In afwachting van de straf van de KNVB heeft het bestuur van voetbalvereniging Ter Leede zijn doelman Mark de Vries tot 1 januari 2022 geschorst. De keeper kreeg zaterdagmiddag in het duel met Hoek de rode kaart, na een racistische opmerking richting tegenstander Jonathan Constansia. De Vries heeft inmiddels aan meerdere betrokkenen, onder wie Constansia zelf, telefonisch zijn excuses aangeboden.
 2. Ter Leede-doelman De Vries: ‘Mensen die mij kennen weten dat ik geen racist ben’
  PREMIUM

  Ter Lee­de-doel­man De Vries: ‘Mensen die mij kennen weten dat ik geen racist ben’

  SASSENHEIM - Nee, Mark de Vries heeft geen lekker weekend achter de rug. De 34-jarige doelman van Ter Leede kwam zaterdagmiddag in het oog van een flinke storm terecht, nadat hij Hoek-speler Jonathan Constansia tijdens het duel in de derde divisie had toegebeten dat ‘hij zijn bek moest houden, met zijn zwarte kop’. Naar excuses zoekt De Vries niet, maar hij benadrukt wel dat hij geen racist is. ,,Mensen die mij kennen weten dat ik dat niet ben.’’