Volledig scherm
Sharona Tieleman. © Angelo Blankespoor

Tieleman gaat met ADO-vrouwen onderuit tegen Ajax

AMSTERDAM - Sharona Tieleman ging maandagavond onderuit met de voetbalsters van ADO Den Haag. Het uitduel met Ajax leverde een 1-0-nederlaag op. Ajax, dat vrijdag in de slotfase nog onderuit ging tegen FC Twente (1-2), klom door de overwinning naar de vierde plek in de eredivisie voor vrouwen.

ADO Den Haag staat derde, heeft één punt meer dan Ajax, maar speelde nog een wedstrijd minder. De uit Terneuzen afkomstige Tieleman viel gisteravond na 77 minuten in. ADO probeerde daarna tevergeefs de gelijkmaker te forceren maar moest de derde nederlaag van het seizoen slikken.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Hoek zonder Chergui maar mét Akindayini op bezoek bij ASWH

    Hoek zonder Chergui maar mét Akindayini op bezoek bij ASWH

    HOEK - Voor wie er nog aan twijfelde; Hugo Vandenheede kan zijn stem flink verheffen. De Belgische trainer van Hoek is vaak de rust zelve, maar liet er donderdagavond geen twijfel over bestaan dat hij niet tevreden was over enkele spelers. Vandenheede zette iedereen op scherp, want zaterdagmiddag moet Hoek vol aan de bak. In de uitwedstrijd tegen ASWH wil de derdedivisionist de volgende stap richting het winnen van de tweede periode zetten.