Volledig scherm
Thomas de Ridder. © Dirk-Jan Gjeltema

Thomas de Ridder zet zijn krabbel: nog een jaar Kruiningen

KRUININGEN - Thomas de Ridder is ook volgend jaar hoofdtrainer van Kruiningen. De oefenmeester en de zaterdag-derdeklasser maakten dinsdag de contractverlenging wereldkundig.

De Ridder is bezig aan zijn eerste seizoen bij de Bevelandse club. Hij kwam afgelopen zomer over van VCK uit Koudekerke, dat in dezelfde competitie speelt. Kruiningen draait echter nog niet zoals het graag had gewild. De ploeg staat één duel voor de winterstop op de twaalfde plaats, wat aan het einde van de rit nacompetitievoetbal tegen degradatie betekent.

In het bekertoernooi gaat het Kruiningen en De Ridder overigens wel goed af. De ploeg staat voor een mooie wedstrijd tegen eersteklasser Kloetinge. Aanvankelijk zou dat duel dinsdag, op de dag dat de contractverlenging naar buiten kwam, gespeeld worden. Er is echter voor gekozen om op zaterdag 22 december te spelen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Sven de Wilde uit Hulst schudt de spieren van de internationals van Guinee los
    PREMIUM

    Sven de Wilde uit Hulst schudt de spieren van de internatio­nals van Guinee los

    HULST - Terwijl het zonnetje het bezoek aan het terras al zeer aangenaam maakt, gaat ook de lach op zijn gezicht nog wat extra schijnen. Plots een appje van Ibrahima Traoré. Traoré, aanvoerder van Guinee en aanvaller bij het Duitse Borussia Mönchengladbach. ,,Kijk, ook dit dan weer hé. Het hele avontuur; ik kan het eigenlijk nog steeds niet geloven”, zo vat de 25-jarige Sven de Wilde zijn verhaal samen.