Volledig scherm
Thijs Rentier (links, op archiefbeeld) in het shirt van Duiveland. © Marieke Mandemaker

Thijs Rentier niet met Goes mee de derde divisie in

OOSTERLAND - Na één seizoen vertrekt Thijs Rentier alweer bij Goes. De 24-jarige verdediger keert terug bij Duiveland, waar hij tot afgelopen seizoen ook al actief was.

Rentier besloot afgelopen zomer over te stappen naar Goes, om zich verder te ontwikkelen als voetballer. Met die club promoveerde de Schouwse voetballer via de nacompetitie van de hoofdklasse naar de derde divisie, maar een grote inbreng had hij niet in het succes. Nog voor het seizoen begon brak de mandekker een kuitbeen tijdens een training.

Pas eind maart kon Rentier daardoor zijn officiële debuut maken in het shirt van Goes. Zodoende was hij tijdens de laatste, cruciale fase van het seizoen wel inzetbaar voor trainer Rogier Veenstra. In die periode maakte hij zo nu en dan ook minuten voor het gepromoveerde Goes.

Toch kiest de verdediger er nu voor niet met Goes mee te gaan naar de derde divisie. In plaats daarvan speelt hij volgend seizoen met zijn oude club Duiveland, dat via de nacompetitie degradeerde, in de vierde klasse. Rentier kiest voor deze stap omdat hij voetballen bij Goes niet meer kan combineren met zijn werkzaamheden.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De Jager stapt over van Twente naar Hoek
    PREMIUM

    De Jager stapt over van Twente naar Hoek

    HOEK - Ruben de Jager (21) is dit seizoen speler van Hoek. De aanvaller trainde de afgelopen weken al mee met de derdedivisionist en kwam voor het weekend tot een akkoord met de club. Hoek heeft de overschrijving van De Jager meteen ingediend bij de KNVB. De inwoner van Lewedorp komt over van FC Twente en bij zijn nieuwe club hopen ze dat hij speelgerechtigd is voor het duel van zaterdag met ADO’20, in de eerste kwalificatieronde van de KNVB beker.