Volledig scherm
Thijs Rentier (links, op archiefbeeld) in het shirt van Duiveland. © Marieke Mandemaker

Thijs Rentier niet met Goes mee de derde divisie in

OOSTERLAND - Na één seizoen vertrekt Thijs Rentier alweer bij Goes. De 24-jarige verdediger keert terug bij Duiveland, waar hij tot afgelopen seizoen ook al actief was.

Rentier besloot afgelopen zomer over te stappen naar Goes, om zich verder te ontwikkelen als voetballer. Met die club promoveerde de Schouwse voetballer via de nacompetitie van de hoofdklasse naar de derde divisie, maar een grote inbreng had hij niet in het succes. Nog voor het seizoen begon brak de mandekker een kuitbeen tijdens een training.

Pas eind maart kon Rentier daardoor zijn officiële debuut maken in het shirt van Goes. Zodoende was hij tijdens de laatste, cruciale fase van het seizoen wel inzetbaar voor trainer Rogier Veenstra. In die periode maakte hij zo nu en dan ook minuten voor het gepromoveerde Goes.

Toch kiest de verdediger er nu voor niet met Goes mee te gaan naar de derde divisie. In plaats daarvan speelt hij volgend seizoen met zijn oude club Duiveland, dat via de nacompetitie degradeerde, in de vierde klasse. Rentier kiest voor deze stap omdat hij voetballen bij Goes niet meer kan combineren met zijn werkzaamheden.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement