Volledig scherm
Goes (rood-wit) neemt het zaterdag thuis op tegen Ajax. © Orange Pictures / Theo Aalten

TERUGLEZEN | Slechte dag voor de Zeeuwse derdedivisionisten

LIVEVLISSINGEN - Een nieuwe zaterdag, een nieuwe speelronde voor de Zeeuwse ploegen in de derde divisie. En die verliep alles behalve goed. Hoek ging voor de eerste keer dit seizoen onderuit in competitieverband. De ploeg verloor bij Ter Leede met 3-2. Goes verloor later op de dag met 0-1 van amateurs van Ajax, die vorige week nog met 6-1 over de knie werden gelegd door Hoek.

Hieronder is alles van beide duels terug te lezen:

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Overwinning Hoek kost toch nog heel veel kracht
  DERDE DIVISIE/VIDEO

  Overwin­ning Hoek kost toch nog heel veel kracht

  RIJSSEN – Toen Roycel James na 51 minuten uit een vrije trap de 0-3 binnenschoot, leek er geen vuiltje aan de lucht voor Hoek. De ploeg van Lieven Gevaert leek Excelsior’31 eenvoudig over de knie te leggen, maar kwam uiteindelijk nog bedrogen uit. De thuisploeg kwam terug tot 2-3 en was na de rode kaart voor Michel Gerritsen Mulkes zelfs nog dicht bij de gelijkmaker. Die viel niet, dankzij een fantastische reflex van doelman Jordi de Jonghe.
 2. Yerseke kan het karwei niet afmaken tegen koploper
  video / TWEEDE KLASSE E

  Yerseke kan het karwei niet afmaken tegen koploper

  VLISSINGEN - Halverwege leek Yerseke met een 2-0-voorsprong nog op weg naar een stunt tegen koploper Nieuwenhoorn, maar de bezoekers zorgden er met drie goals na rust voor dat Yerseke toch met lege handen achter bleef. Oostkapelle/Domburg sloot de Walcherse derby met Arnemuiden (3-2) winnend af en Bruse Boys pakte drie punten in ‘s-Heer Arendskerke. MZC’11 won thuis met 2-1 van DBGC, waardoor de Zierikzeese ploeg oprukte naar de derde plaats op de ranglijst.