Justin van Rossem (rechts) op archiefbeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Justin van Rossem (rechts) op archiefbeeld. © Peter Nicolai

Terneuzense Boys trapt in een oude val

BERGSCHENHOEK - Ruim negentig minuten lang leek Terneuzense Boys zaterdag op weg naar een betere start dan vorig jaar. Toen ging de seizoensouverture tijdens de entree in de eerste klasse ruim verloren, nu ging het mis in de laatste minuut. Op bezoek bij BVCB mocht de ploeg na een treffer van Justin van Rossem hopen op een punt, maar vertrok het alsnog met lege handen: 2-1.

 1. Zeeuwse doelman ontwerpt en maakt zijn eigen keepershandschoenen
  PREMIUM

  Zeeuwse doelman ontwerpt en maakt zijn eigen keepers­hand­schoe­nen

  ULVENHOUT - Kocht hij vroeger zijn keepershandschoenen, dan telde hij daar zo’n zeventig euro voor neer. Tegenwoordig schommelt de prijs tussen de honderd en honderdtwintig euro. Nu maakt dat voor Sjef van der Kinderen weinig uit, aangezien hij bij zijn club het aankoopbonnetje zo’n drie keer per seizoen mag declareren. Maar het kan goedkoper én beter, dacht de Zeeuws-Vlaming, die nu al zo’n vijf jaar in Breda woont en sinds dit seizoen uitkomt voor het Ulvenhoutse UVV’40.
 2. Voetbal Vodcast #8: ‘Het is lastig om het nu leuk te houden voor voetballers’
  VOETBAL VODCAST

  Voetbal Vodcast #8: ‘Het is lastig om het nu leuk te houden voor voetbal­lers’

  VLISSINGEN - Nu de voetbalcompetities tijdelijk zijn stilgelegd, wordt ook voor de PZC Voetbal Vodcast een pauze ingelast. In de achtste aflevering van dit seizoen gaat presentator Juriën Dam in gesprek met verslaggever Barry van der Hooft, die weet dat sommige clubs in groepjes van vier nog wel doortrainen. ,,Alleen is het wel lastig om het nu, zonder partijvormen, leuk te houden voor voetballers.’'