Volledig scherm
Een beeld uit het duel tussen Terneuzense Boys (oranje) en Sliedrecht. © Harry Brouns

Terneuzense Boys knokt zich naar knap punt tegen Sliedrecht

EERSTE KLASSE CTERNEUZEN - Hekkensluiter Terneuzense Boys heeft een knap punt gepakt in de eerste klasse C van het zaterdagvoetbal. De Zeeuws-Vlamingen speelden met 0-0 gelijk tegen nummer twee Sliedrecht.

Zoals verwacht mocht worden, waren de bezoekers sterker. De Zuid-Hollanders kregen voor rust twee prima mogelijkheden, maar toonden zich niet slagvaardig voor het doel. Aan de andere kant kreeg Miroslav Peric een goede mogelijkheid, maar ook die viel niet binnen. 

Na de pauze drong Sliedrecht nog wat meer aan, maar een kwartier voor tijd gooide een rode kaart roet in het eten voor de topploeg van de eerste klasse C. Bas van Stokkom moest het veld verlaten.

Terneuzense Boys bleef knokken, en met succes. Tegen tien man voor de winnende goal zorgen, lukte niet. Maar een punt was al een puike prestatie voor de Zeeuwen, die daarmee ook koploper Kloetinge een handje hielpen.

  1. Flinke straffen voor Vlissingen-duo: Ben Sellam meer dan een jaar aan de kant, Roemeratoe enkele maanden

    Flinke straffen voor Vlissingen-duo: Ben Sellam meer dan een jaar aan de kant, Roemeratoe enkele maanden

    VLISSINGEN – De tuchtcommissie amateurvoetbal van de KNVB heeft Vlissingen-spelers Milton Roemeratoe en Karim Ben Sellam een straf opgelegd voor de incidenten waar de spelers bij waren betrokken tijdens het duel met FC Boshuizen. Ben Sellam kreeg de langste schorsing, bevestigt een woordvoerder van de tuchtcommissie tegenover deze krant. De reservedoelman van de zondag-eersteklasser moet in totaal vijftien maanden toekijken. Roemeratoe staat in totaal vier maanden aan de kant. Beide spelers hebben vier werkdagen de tijd om in beroep te gaan.