Volledig scherm
PREMIUM
Enrico van Overmeeren (tweede van links) druipt af nadat hij de beslissende strafschop heeft gemist. Veel van zijn ploeggenoten zitten nog verslagen op het kunstgras, na de verloren thriller tegen WSC. © Boaz Timmermans

Terneuzen laat prachtkans liggen

TERNEUZEN - In een meeslepend duel (2-2) moest Terneuzen zondag het onderspit delven tegen WSC. De Waalwijkse tweedeklasser speelde anderhalf uur met tien man, maar was de Terneuzense derdeklasser toch de baas via strafschoppen: 5-6.

De oogjes waren nog wat rood, rood van de tranen die hij een kwartier eerder had weggeveegd. En met een nog wat trillerige stem nam Terneuzen-doelman Jeremy Geensen zijn toehoorders mee naar de strafschoppenserie. Geensen had nét een penalty gestopt en eiste ook meteen de beslissende strafschop op. ,,Ik ros ons de tweede klasse in, dacht ik. Maar ik raakte hem hélemaal verkeerd. Ik was echt niet gespannen, eerder had ik in de beker ook al gescoord tegen Vlissingen’’, aldus Geensen, die zijn penalty naast zag gaan.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Yarick Dorst moet wéér vooral verdedigen
    PREMIUM

    Yarick Dorst moet wéér vooral verdedigen

    BARENDRECHT - Na iets meer dan een kwartier voetballen, keek Yarick Dorst zaterdagmiddag enigszins vertwijfeld richting het scorebord. De cijfers waren hard en veelzeggend: 0-3. Ook tegen Hoek had Barendrecht zaterdag weinig in te brengen en verloor uiteindelijk met 0-4. Voor de derdedivisionist was het de vijfde nederlaag van het seizoen, waardoor het opnieuw moet vrezen dat het degradatievoetbal gaat spelen. ,,Dit hebben we vorig seizoen helaas ook al meegemaakt’’, aldus Dorst.