Volledig scherm
Lionel Fitsch (links) vertrok voor het duel met Harkemase Boys nadat hij te horen had gekregen dat hij geen basisplaats had. © Sjaak van der Salm

Teleurgestelde Fitsch trekt conclusies vóór duel met Harkemase Boys

HOEK - Lionel Fitsch maakt zaterdagmiddag geen deel uit van de wedstrijdselectie van Hoek. Nadat de centrale verdediger voor het thuisduel met Harkemase Boys te horen had gekregen dat hij geen basisplaats had, pakte hij zijn spullen en vertrok van sportpark Denoek. Zijn plek op de bank werd ingenomen door Levi Mombarg, die in eerste instantie door trainer Hugo Vandenheede buiten de selectie was gelaten.

Fitsch was voor de winterstop onder de op 22 december ontslagen Dennis de Nooijer een onbetwiste basisspeler. Hij miste door een blessure slechts twee duels van de derdedivisionist, maar kwam in de overige veertien wedstrijden in actie. Vandenheede koos tegen Harkemase Boys voor een 4-3-3-formatie, met naast Gert-Jan van Leiden de linksbenige Kim van den Bergh centraal achterin. Dat ging ten koste van Fitsch, die meteen zijn conclusies trok.

De verdediger uit Goes, die afgelopen zomer overkwam van tweededivisionist Barendrecht, wilde nog niet reageren op zijn vertrek. Komende week zal moeten blijken of Fitsch nog een toekomst heeft bij Hoek.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Sven de Wilde uit Hulst schudt de spieren van de internationals van Guinee los
    PREMIUM

    Sven de Wilde uit Hulst schudt de spieren van de internatio­nals van Guinee los

    HULST - Terwijl het zonnetje het bezoek aan het terras al zeer aangenaam maakt, gaat ook de lach op zijn gezicht nog wat extra schijnen. Plots een appje van Ibrahima Traoré. Traoré, aanvoerder van Guinee en aanvaller bij het Duitse Borussia Mönchengladbach. ,,Kijk, ook dit dan weer hé. Het hele avontuur; ik kan het eigenlijk nog steeds niet geloven”, zo vat de 25-jarige Sven de Wilde zijn verhaal samen.