Volledig scherm
PREMIUM
Mart de Kroo. © Johan Van Der Heijden

Tegenslag Goes: Van Hecke en De Kroo hebben samen 17 hechtingen

GOES - Goes heeft zondag een punt nodig om een ticket voor de nacompetitie veilig te stellen. De derdedivisionst treft OSS'20, dat al een periodetitel won en enkel nog voor de eer en premie speelt. ,,Voor sommige spelers wordt dit de wedstrijd van hun leven‘’, stelt trainer Rogier Veenstra. ,,Zo voelt het voor mij ook een beetje.‘’

Eigenlijk had alles al in kannen en kruiken moeten zijn. Het duel vorige week tegen degradant HBS leek op voorhand een formaliteit. Onverwachts ging de koploper in derde periode onderuit bij de nummer laatst van de ranglijst. ,,De klap kwam hard aan‘’, bekent Veenstra.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Spelers Goes trokken al snel conclusie: geen klik
  PREMIUM

  Spelers Goes trokken al snel conclusie: geen klik

  GOES - Op het moment dat de naam van Ruud Pennings rond zong bij Goes waren er direct twijfels. Was hij wel de juiste persoon om Rogier Veenstra – die naar ASWH vertrok – op te volgen? De ‘zorgen’ werden geuit richting het bestuur. Toen Jurriaan van Poelje (Baronie) en Jasper de Muijnck (ex-Kozakken Boys) niet haalbaar bleken, werd de Vlissinger alsnog aangesteld. Maar hoewel Goes het hoofdtoernooi van de KNVB-beker haalde (dinsdag 29 oktober volgt het treffen met SC Cambuur), verliep de competitiestart moeizaam. De formatie behaalde vier punten uit acht duels en vindt zichzelf terug op de voorlaatste plaats in de derde divisie. Dinsdag stapte Pennings op.
 2. Yarick Dorst moet wéér vooral verdedigen
  PREMIUM

  Yarick Dorst moet wéér vooral verdedigen

  BARENDRECHT - Na iets meer dan een kwartier voetballen, keek Yarick Dorst zaterdagmiddag enigszins vertwijfeld richting het scorebord. De cijfers waren hard en veelzeggend: 0-3. Ook tegen Hoek had Barendrecht zaterdag weinig in te brengen en verloor uiteindelijk met 0-4. Voor de derdedivisionist was het de vijfde nederlaag van het seizoen, waardoor het opnieuw moet vrezen dat het degradatievoetbal gaat spelen. ,,Dit hebben we vorig seizoen helaas ook al meegemaakt’’, aldus Dorst.