Volledig scherm
Sherief Tawfik (midden) zette Goes zonag op het juiste spoor met zijn doeltreffende kopbal. © Johan Van Der Heijden

Tawfik scoort nu wél in het juiste doel voor Goes

ROSMALEN - Derdedivisionist Goes heeft de teleurstelling na de nederlaag van vorige week tegen Quick’20 weggespoeld. Op bezoek bij nummer veertien OJC Rosmalen won de ploeg van coach Rogier Veenstra zondagmiddag ruim: 0-3.

Vorige week was Sherief Tawfik mede debet aan de krappe nederlaag van zijn ploeg tegen Quick‘20, toen hekkensluiter. De ervaren centrumverdediger schoot de bal in eigen doel. Vandaag scoorde hij weer, nu wél aan de goede kant. Tawfik opende na twaalf minuten spelen de score. Hij kopte een hoekschop van Ray Kroon binnen: 0-1. Drie minuten later was Tawfik wéér beslissend met het hoofd. OJC-speler Sam van Doremalen nam het Zeeuwse doel onder vuur, maar Tawfik schoot Goes-doelman Brian Meulmeester te hulp.

Goes was in het eerste bedrijf de bovenliggende partij en kreeg kansen op 0-2, maar halverwege stond het 0-1. Tim de Winter bleef achter in de kleedkamer en werd vervangen door Mart de Kroo. Na de hervatting moest Meulmeester meermalen in actie komen. Hij keerde inzetten van Zain Moghal, Kay van den Boogaard en Diego Meerveld.

De thuisploeg drong aan, maar Goes bleef gespaard. In de 57ste minuut dook Kroon aan de andere kant van het veld op en verdubbelde de marge: 0-2. Met een mooi schot in de bovenhoek gaf hij zijn ploeg meer lucht. Vorige week was Kroon ook al trefzeker. Teamgenoot De Kroo was minder fortuinlijk. De invaller verliet een kwartier voor tijd duizelig het veld. Hiep Nguyen verving De Kroo. De talentvolle middenvelder, die deze zomer overkwam van Sparta Rotterdam Onder-19, bekroonde zijn invalbeurt met een treffer. Hij gooide het duel in minuut 84 op slot: 0-3. OJC-speler Meerveld moest twee minuten na de genadeklap van Nguyen inrukken. Arbiter Huizinga gaf hem rood wegens natrappen.

Zo boekte Goes de zevende overwinning van het seizoen. Volgende week gaan de rood-witten op bezoek bij Blauw Geel‘38/JUMBO in Veghel.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement