Vorige week was Aardenburg zelf zes keer trefzeker, dit keer kregen ze er zes om de oren. Op bezoek bij Hulsterloo werd het 6-0.
Volledig scherm
PREMIUM
Vorige week was Aardenburg zelf zes keer trefzeker, dit keer kregen ze er zes om de oren. Op bezoek bij Hulsterloo werd het 6-0. © Peter Nicolai

Supporters grote winnaar in vierde klasse, IJzendijke - Hoofdplaat eindigt in 4-5

VIERDE KLASSE AVLISSINGEN - Veertig doelpunten in acht wedstrijden. Dat was zondag de oogst van de tweede speelronde in de vierde klas A. De meeste treffers vielen bij IJzendijke-Hoofdplaat (4-5), maar ook bij Vogelwaarde-Biervliet (2-4), Hulsterloo-Aardenburg (6-0), Corn Boys-Sluis en SDO’63-Hontenisse (beiden 0-5) kwamen de toeschouwers wat doelpunten betreft aan hun trekken. Groede kwam tegen Breskens op achterstand, maar maakte dit goed met een 3-1-zege. Oostburg won met 2-1 van Graauw en RIA W nam met 0-2 de punten mee uit Koewacht. Overigens staat debutant Hoofdplaat na twee speelronden met de maximale score van zes punten keurig op een gedeelde eerste plaats.

 1. Trainer Christoph Praet wil Hulsterloo eigen identiteit laten behouden
  PREMIUM

  Trainer Christoph Praet wil Hulsterloo eigen identiteit laten behouden

  NIEUW-NAMEN - Christoph Praet groeide op naast het voetbalveld van het kleine Hulsterloo. Hij debuteerde op veertienjarige leeftijd in de hoofdmacht, droeg het tenue van HVV’24, Terneuzen en de Belgische clubs Sint Gillis-Waas en Bazel en zette als gevolg van een knieblessure een punt achter zijn loopbaan als speler. Praet werd elftalbegeleider, ontwikkelde zich als trainer en staat als kind van de club aan het roer van het eerste elftal.
 1. Annelous kitesurft tweehonderd kilometer voor ALS
  Play

  Annelous kitesurft tweehon­derd kilometer voor ALS

 2. Samenvatting | Bekijk hier de historische 0-13 zege van Ajax bij VVV
  PREMIUM
  Play

  Samenvat­ting | Bekijk hier de histori­sche 0-13 zege van Ajax bij VVV

  24 oktober