De finale van de Esad Osmanovski Memorial Cup in 2018: Heerenveen-Aarhus.
Volledig scherm
PREMIUM
De finale van de Esad Osmanovski Memorial Cup in 2018: Heerenveen-Aarhus. © Peter Nicolai

Streep door Esad Osmanovski Memorial Cup vanwege ongunstige datum en coronavirus

BRESKENS - De veertiende editie van de Esad Osmanovski Memorial Cup gaat dit jaar niet door. ,,Het is een samenloop van omstandigheden. De datum valt ongelukkig en dan is er ook nog de onzekerheid over het coronavirus. Het is een rationele beslissing die wij als bestuur hebben genomen’’, vertelt stichtingsvoorzitter Serge de Ruijsscher met spijt in zijn stem.

 1. Jefry Dijkstra is de revelatie bij Kloetinge, maar daarvoor moest hij eerst door een diep dal
  PREMIUM

  Jefry Dijkstra is de revelatie bij Kloetinge, maar daarvoor moest hij eerst door een diep dal

  KLOETINGE - Het was één van de opvallendste namen in de selectie van Kloetinge voor dit seizoen. Jefry Dijkstra werd, een jaar eerder dan gepland, doorgeschoven vanuit de jeugd en sindsdien gaat het snel met de vlugge buitenspeler. Zaterdag opent de Bevelandse formatie op bezoek bij SHO opnieuw de jacht op de hoofdklasse en na een mentaal zware periode, lijkt het kind van de club nu te kunnen rekenen op een basisplek.
 2. Voetbal Vodcast #3: ‘Voorlopig geen feestjes bij VV Goes’
  voetbal vodcast

  Voetbal Vodcast #3: ‘Voorlopig geen feestjes bij VV Goes’

  VLISSINGEN – De twee Zeeuwse derdedivisionisten beleven een matige (Hoek) en een slechte (Goes) start van het seizoen. Hoek moet aanstaande zaterdag winnen bij ACV en hoopt een week later over Istvan Bakx te kunnen beschikken. Goes gaat na drie nederlagen op rij zware weken tegemoet, want het treft achtereenvolgens de topploegen Excelsior’31, Sparta Nijkerk en Stedoco. ,,Ik verwacht de komende weken geen feestje in Goes’’, zegt sportverslaggever Barry van der Hooft in de nieuwe aflevering van de PZC Voetbal Vodcast.