PZC
Volledig scherm
© PZC

Steve Schalkwijk slaat meteen een gat in het PZC-topscorersklassement

TOPSCORERSVLISSINGEN - Met zijn hattrick tegen VVOG bevrijdde Steve Schalkwijk Hoek en zichzelf in de derde divisie. Zijn hervonden productiviteit bezorgde Hoek de eerste zege van het seizoen en Schalkwijk de leiding in het PZC-topscorersklassement.

 1. PZC Voetbal Podcast #10 met Dennis de Nooijer: over loodgieterswerk bij Goes en drukzetten in het Chinees

  PZC Voetbal Podcast #10 met Dennis de Nooijer: over loodgie­ters­werk bij Goes en drukzetten in het Chinees

  Een klein oranje tintje tijdens de tiende aflevering van de PZC Voetbal Podcast. Want net na de start van het WK verschijnt Goes-trainer Dennis de Nooijer aan tafel, samen met presentator Juriën Dam en de sportjournalisten Jan Dagevos en Rudy Boogert. In een ver verleden toonde De Nooijer zich eens vier keer trefzeker in dienst van het Nederlands Elftal. Maar of dat nou veel met hem heeft gedaan…
 2. Scherpschutter Simonse volgt tegen FC Dauwendaele voorbeeld van Feyenoorder Linssen
  PREMIUM
  DERDE KLASSE A

  Scherp­schut­ter Simonse volgt tegen FC Dauwendae­le voorbeeld van Feyenoor­der Linssen

  VLISSINGEN - Met drie treffers had Luctor-Heinkenszand-speler Martijn Simonse een groot aandeel in de 8-1-zege van zijn ploeg op FC Dauwendaele in de derde klasse A. De scherpschutter van de fusieclub bereikte bovendien een mooie mijlpaal. Hij volgde het voorbeeld van Feyenoorder Bryan Linssen, die woensdag tegen Heerenveen zijn honderdste eredivisiegoal maakte, en schoot zijn honderdste competitietreffer binnen.