Volledig scherm
PREMIUM
© PZC

Steve Schalkwijk alleen op kop met vier spelers in de directe achtervolging

TOPSCORERSVLISSINGEN - Steve Schalkwijk staat alleen aan de leiding in het PZC-topscorersklassement. Met zijn twee doelpunten zaterdagavond namens Goes tegen VVOG (3-0-zege) rukte hij zichzelf los van Rik Impens (Hoek) met wie hij de koppositie vorige week nog moest delen.

Schalkwijk heeft nu elf keer gescoord in de derde divisie, wat hem een puntentotaal van 22 oplevert. Hij heeft een gat van vier punten met zijn rivaal uit Hoek, die zaterdag tegen DVS’33 net als alle andere spelers op het veld niet tot scoren kwam.

Impens kreeg in de achtervolging gezelschap van drie andere spelers. Domenique van den Berge (Bruse Boys), Kevin van Iersel (Nieuwdorp) en Can Özgan (Patrijzen) scoorden elk twee keer. Ze kwamen daarmee op twaalf goals, goed voor achttien punten.

  1. Vraagtekens voor Van den Houten na duel met Ajax: ‘Geen flauw idee waar die schoenen zijn’
    PREMIUM

    Vraagte­kens voor Van den Houten na duel met Ajax: ‘Geen flauw idee waar die schoenen zijn’

    AMSTERDAM - De uit Goes afkomstige Thomas van den Houten, oud-speler van onder meer Goes en Hoek, stapte na een kort nachtje donderdagochtend vroeg weer het kantoor van zijn werkgever Global Enterprises Partners binnen. ,,Ik heb niet heel veel geslapen’’, vertelde hij nog geen twaalf uur na het laatste fluitsignaal in de Arena. ,,Het was een fantastische ervaring, tegen een elftal dat echt next level is.’’ Maar hoe zat het nou met die schoenen?