Sterke Delannoy laat zich weer zien, maar waakt voor euforie

videoASSEN - De pass, na 37 minuten spelen, zei veel over hoeveel vertrouwen ploeggenoten in Giovanni Delannoy hebben. De kleine, behendige Belg van Hoek liep vlak voor rust met een man in zijn nek in de as van het veld, maar werd gewoon ingespeeld door Jonathan Constansia. De aanname van Delannoy was zoals altijd feilloos, daarna verlegde de rechtspoot in één beweging het spel. Zoals hij in de eerste helft van het duel met ACV wel meer fraaie staaltjes in huis had.

 1. Philippine pakt eindelijk drie punten, VV Steen krijgt een lesje effectiviteit
  PREMIUM
  DERDE KLASSE A

  Philippine pakt eindelijk drie punten, VV Steen krijgt een lesje effectivi­teit

  VLISSINGEN - Philippine is er na vier wedstrijden eindelijk in geslaagd om de eerste drie punten te behalen. De ploeg profiteerde in de tweede helft van windje mee, terwijl VV Steen juist een lesje effectiviteit kreeg in Breda. HVV‘24 benutte opnieuw niet de kansen en de wedstrijd tussen VV Clinge en Sprundel werd op het laatste moment afgelast vanwege een Corona-besmetting bij de uitploeg.
 2. Voetbal Vodcast #8: ‘Het is lastig om het nu leuk te houden voor voetballers’
  VOETBAL VODCAST

  Voetbal Vodcast #8: ‘Het is lastig om het nu leuk te houden voor voetbal­lers’

  VLISSINGEN - Nu de voetbalcompetities tijdelijk zijn stilgelegd, wordt ook voor de PZC Voetbal Vodcast een pauze ingelast. In de achtste aflevering van dit seizoen gaat presentator Juriën Dam in gesprek met verslaggever Barry van der Hooft, die weet dat sommige clubs in groepjes van vier nog wel doortrainen. ,,Alleen is het wel lastig om het nu, zonder partijvormen, leuk te houden voor voetballers.’'