Volledig scherm
Michael van Mol (tweede van rechts) leek de matchwinnaar te worden voor Steen. Maar in blessuretijd ging het alsnog mis. © Peter Nicolai

Steen verspeelt overwinning diep in blessuretijd

DERDE KLASSE AVLISSINGEN - Mede dankzij een slechte start waarin Schijf binnen een kwartier een 2-0-voorsprong nam, bleef Philippine ook na zijn derde duel op nul punten staan. Steen leek bij RBC op weg naar de eerste seizoenzege, maar liep ver in blessuretijd alsnog tegen de gelijkmaker op. Hierdoor eindigde voor de tweede week op rij een duel van de ploeg van Marco van Vlierberghe op 1-1.

Schijf-Philippine 3-0: Binnen een kwartier had doelman Sjef van de Kinderen namens de bezoekers al twee keer de gang naar het net moeten maken. Eerst was het na zeven minuten Rob Adriaensen die de score opende (1-0), waarna Dennis van Nijnatten even later de voorsprong verdubbelde: 2-0. ,,We hebben maar één kans gehad (via Kevin Niele) en dan ook terecht verloren‘’, zo toonde Carlo van Grimberghe zich na afloop realistisch. Na de 3-0 van opnieuw Dennis van Nijnatten in de slotminuut werd er niet meer afgetrapt.

RBC-Steen 1-1: De eerste helft leverde de thuisploeg meer balbezit, maar de bezoekers via Marvin de Beule de twee beste kansen op. Halverwege de tweede helft blunderde de Brabantse doelman door de bal in de voeten te spelen van Michael van Mol die wel raad wist met dit buitenkansje: 0-1. Kort hierna verzuimde Van Mol in een één-tegen-één-situatie deze voorsprong te verdubbelen; zijn inzet ging naast. Ver in blessuretijd betaalde Steen hiervoor de prijs via een tegentreffer van Carlos Ramos: 1-1.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement