Michael van Mol (tweede van rechts) leek de matchwinnaar te worden voor Steen. Maar in blessuretijd ging het alsnog mis.
Volledig scherm
Michael van Mol (tweede van rechts) leek de matchwinnaar te worden voor Steen. Maar in blessuretijd ging het alsnog mis. © Peter Nicolai

Steen verspeelt overwinning diep in blessuretijd

DERDE KLASSE AVLISSINGEN - Mede dankzij een slechte start waarin Schijf binnen een kwartier een 2-0-voorsprong nam, bleef Philippine ook na zijn derde duel op nul punten staan. Steen leek bij RBC op weg naar de eerste seizoenzege, maar liep ver in blessuretijd alsnog tegen de gelijkmaker op. Hierdoor eindigde voor de tweede week op rij een duel van de ploeg van Marco van Vlierberghe op 1-1.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Borsele Sloepoort Cup gaat in aangepaste vorm op 12 augustus van start

    Borsele Sloepoort Cup gaat in aangepaste vorm op 12 augustus van start

    NIEUWDORP – De 34ste editie van de Borsele Sloepoort Cup gaat deze zomer definitief door, al wordt het toernooi wel in aangepaste vorm afgewerkt. Het wedstrijdschema is vastgesteld in samenspraak met de gemeente Borsele, alle duels duren geen 45 maar 90 minuten en Terneuzense Boys en Kloetinge onder 23 zijn in poule A de vervangers van de zondagtak van VC Vlissingen. De eerste duels worden op woensdag 12 augustus gespeeld, op de velden van SV Nieuwdorp.