Erwin de Nijs, trainer van Halsteren.
Volledig scherm
Erwin de Nijs, trainer van Halsteren. © Johan Van Der Heijden

Steen krijgt geen kans op een bekerstunt tegen Halsteren

SINT-JANSTEEN - De voetballers van Steen zijn uitgebekerd. De derdeklasser moest zondag het hoofd buigen voor hoofdklasser Halsteren.

In Sint-Jansteen moest de thuisploeg berusten in een 4-0-nederlaag. Halverwege had Halsteren al twee keer gescoord via Karim Didi en Thomas Marijnissen. Na de pauze scoorde Didi opnieuw, waarna Giovanni Moerland de vierde en laatste goal maakte.

Stiekem had Steen gehoopt een stunt, maar de tegenstander, getraind door Tholenaar Erwin de Nijs en met een andere Tholenaar, Arvin de Witte, in de spits, gaf de Zeeuws-Vlaamse ploeg daarvoor niet de kans.

  1. Bankzitter Nando Pijnenburg kampioen met Zelzate
    PREMIUM

    Bankzitter Nando Pijnenburg kampioen met Zelzate

    ZELZATE - Waar het in het Nederlands amateurvoetbal nog tamelijk ongewis is over hoe het seizoen 2019/2020 afloopt, is in België afgelopen week al duidelijkheid geschapen. De amateurcompetities zijn per direct beëindigd en besloten is dat de huidige ranglijst meteen de eindrangschikking is. Een besluit dat natuurlijk het nodige stof doet opwaaien. Voor de Goese keeper Nando Pijnenburg en zijn KVV Zelzate pakt het besluit goed uit, al is van een uitgelaten feeststemming geen sprake.