De filmpjes van Kloetinge 7.
Volledig scherm
De filmpjes van Kloetinge 7. © Kloetinge 7

Spelers van Kloetinge 7 scoren flink met grappige filmpjes over wc-papier

VIDEOKLOETINGE - De voetbalcompetitie ligt stil, maar de amateurs van Kloetinge 7 scoorden afgelopen week flink met een aantal grappige filmpjes op Instagram. Een van de video’s werd landelijk opgepikt en is nu al zo’n 200.000 keer bekeken op sites als Dumpert en Voetbal International.

De spelers maakten een video (zie onder) waarin ze een toiletrol digitaal naar elkaar toe schoten. ,,We zagen filmpjes van profvoetballers die bijzondere trucjes deden met een wc-rol. Toen hebben we ook zo’n video gemaakt. Maar meer dan vijf keer hooghouden zit er bij ons niet in. Dit was echt het maximale wat we eruit konden halen”, lacht teamlid Lennart Zweemer (28).

Het filmpje werd opgepikt door videoplatform Dumpert en voetbalsites als Voetbal International, De Kelderklasse en De Coach. Tot vandaag blijft de teller oplopen en is de video in totaal inmiddels al zo'n 200.000 keer bekeken. Hun video inspireerde ook weer een Vlaams vrouwenteam, dat een soortgelijk filmpje maakte. ,,Prachtig natuurlijk, dat hadden we niet verwacht”, zegt Zweemer. ,,Het gaat ons vooral om plezier maken, en daar past gekkigheid als zulke filmpjes ook goed bij.”  

 1. Als het aan De Visser ligt, laat VC Vlissingen de zondagtak vallen
  PREMIUM

  Als het aan De Visser ligt, laat VC Vlissingen de zondagtak vallen

  VLISSINGEN - Samen met Rob Vergouwen hield Johan de Visser in 2010 VC Vlissingen in leven. In de jaren die volgden groeide zakenman De Visser bij de Walcherse voetbalvereniging uit tot een belangrijke steunpilaar. Die tijd is nu voorbij, benadrukt hij tijdens een interview meerdere keren. Als het aan De Visser ligt stopt VC Vlissingen met de zondagtak en wordt er geld en energie in de uitgeholde jeugdafdeling gestoken. Al heeft hij binnen het bestuur van de club nog weinig medestanders. ,,Want VC Vlissingen wordt geregeerd door emotie.’’
 2. Uit de krant van 12 november 2016: Iedere dag voetbal, dat is wat Verhoene wil
  PREMIUM
  uit het archief

  Uit de krant van 12 november 2016: Iedere dag voetbal, dat is wat Verhoene wil

  Nu het coronavirus iedereen aan huis bindt, duikt de sportredactie van de PZC in het rijke archief. Mooie verhalen uit het recente verleden komen nogmaals online. Vandaag: verslaggever Barry van der Hooft ging op bezoek bij trainer Kenny Verhoene in Jena. ,,Je weet niet hoe het loopt in het leven. Je kunt bijvoorbeeld ziek worden en dan is het ineens over. Daarom geniet ik heel erg van wat ik nu doe.”