Smerdiek vierde de zege op Waarde met broodjes kroket. De ploeg bewees het ongelijk van Sparta-spits Michiel Kramer, die voorspelde dat het 0-4 zou worden.
Volledig scherm
Smerdiek vierde de zege op Waarde met broodjes kroket. De ploeg bewees het ongelijk van Sparta-spits Michiel Kramer, die voorspelde dat het 0-4 zou worden. © Thijs Bahlke

Smerdiek bewijst ongelijk Kramer: broodjes kroket voor iedereen

SINT MAARTENSDIJK - Het zou de middag van Waarde worden, voorspelde Sparta-spits Michiel Kramer. Maar het liep anders. Smerdiek won het duel der subtoppers in de vierde klasse B van het zaterdagvoetbal en kwam letterlijk met een heerlijke reactie.

0 reacties

  1. Voormalig WK-finalist Jan Poortvliet: ‘Ik hoop dat Nederland ver komt én dat Messi wereldkampioen wordt’
    PREMIUM
    WK-RUBRIEK, met video

    Voormalig WK-finalist Jan Poortvliet: ‘Ik hoop dat Nederland ver komt én dat Messi wereldkam­pi­oen wordt’

    Zo op het eerste oog hebben Alyssa Dijkstra (26), Said Bouzambou (32) en Jan Poortvliet (67) weinig overeenkomsten. Toch hebben de debutante, de topschutter en de voormalige WK-finalist één grote gemene deler. Als internationals weten ze als geen ander wat het oranjegevoel is. De komende weken, tijdens het WK-voetbal in Qatar, zijn ze onze Oranje watchers. Aan de vooravond van het eerste duel van het Nederlands elftal een introductie. Vandaag in deel 3 Jan Poortvliet, die 19 interlands op zijn naam heeft staan.