Smerdiek vierde de zege op Waarde met broodjes kroket. De ploeg bewees het ongelijk van Sparta-spits Michiel Kramer, die voorspelde dat het 0-4 zou worden.
Volledig scherm
Smerdiek vierde de zege op Waarde met broodjes kroket. De ploeg bewees het ongelijk van Sparta-spits Michiel Kramer, die voorspelde dat het 0-4 zou worden. © Thijs Bahlke

Smerdiek bewijst ongelijk Kramer: broodjes kroket voor iedereen

SINT MAARTENSDIJK - Het zou de middag van Waarde worden, voorspelde Sparta-spits Michiel Kramer. Maar het liep anders. Smerdiek won het duel der subtoppers in de vierde klasse B van het zaterdagvoetbal en kwam letterlijk met een heerlijke reactie.

0 reacties

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.