Volledig scherm
Niels Slager © Lex De Meester

Slager gaat aan de slag met de vrouwen van Sparta/JVOZ

VLISSINGEN - Niels Slager keert terug als coach bij de Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland (JVOZ). Hij staat komend seizoen voor het eerste vrouwenteam van Sparta/JVOZ.

Die ploeg speelt sinds dit seizoen in de derde klasse van het zaterdagvoetbal. Daarin gaat het combiteam na elf speelronden met een doelsaldo van 86-10 aan kop. Naaste achtervolger FC Dauwendaele heeft echter slechts een punt minder en bovendien nog twee duels tegoed.

Slager, momenteel al werkzaam voor JVOZ als coördinator van de talentopleiding en voorheen al bij JVOZ actief als jeugdtrainer, is dit seizoen nog hoofdcoach van de mannen van GPC. Daar vertrekt hij aan het einde van dit seizoen.

Lees alles over de trainerswisselingen in het Zeeuwse amateurvoetbal in onze Trainerstombola.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Hoek treedt aan zonder zijn koningskoppel, dat goed is voor 34 goals
  PREMIUM

  Hoek treedt aan zonder zijn koningskop­pel, dat goed is voor 34 goals

  HOEK - Van de laatste training voor het duel met Odin’59 werd Hugo Vandenheede niet vrolijk. De trainer van Hoek zag hoe Zinho Chergui halverwege de sessie het veld afstapte, omdat hij last zei te hebben van zijn knie. Niet veel later volgde een korte mededeling van Ruben de Jager, die gebaarde dat het niet meer ging. De boodschap? ‘Trainer, ik voel mijn hamstring, ik ga naar binnen’. Vandenheede schudde met zijn hoofd en zuchtte na afloop eens diep.
 2. Bekerfinale is afscheidsduel van bevlogen coach met een groot hart
  PREMIUM

  Bekerfina­le is afscheids­du­el van bevlogen coach met een groot hart

  ROTTERDAM - Hij zit al te wachten aan de rand van het basketbalveldje op het Henegouwerplein. Zwarte sportschoenen, witte sokken, een zwart trainingspak van Nike. Vier tieners proberen driepunters te maken, op het kunstgras wordt gevoetbald en helemaal achterin, op het hobbelige grasveld dat al een tijdje niet gemaaid is, wordt gehonkbald. Op de muren van de kleedkamers staan zes bekende sporters die uit deze wijk, Middelland, komen. ‘Je kunt worden wie je bent’, een zin van stadsdichter Derek Otte, springt in het oog.