Volledig scherm
Niels Slager © Lex De Meester

Slager gaat aan de slag met de vrouwen van Sparta/JVOZ

VLISSINGEN - Niels Slager keert terug als coach bij de Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland (JVOZ). Hij staat komend seizoen voor het eerste vrouwenteam van Sparta/JVOZ.

Die ploeg speelt sinds dit seizoen in de derde klasse van het zaterdagvoetbal. Daarin gaat het combiteam na elf speelronden met een doelsaldo van 86-10 aan kop. Naaste achtervolger FC Dauwendaele heeft echter slechts een punt minder en bovendien nog twee duels tegoed.

Slager, momenteel al werkzaam voor JVOZ als coördinator van de talentopleiding en voorheen al bij JVOZ actief als jeugdtrainer, is dit seizoen nog hoofdcoach van de mannen van GPC. Daar vertrekt hij aan het einde van dit seizoen.

Lees alles over de trainerswisselingen in het Zeeuwse amateurvoetbal in onze Trainerstombola.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Roy Hendriksen: veel en hard werken in Lissabon
    PREMIUM

    Roy Hendriksen: veel en hard werken in Lissabon

    LISSABON - Zondag zag hij vanaf de tribune hoe Bas Dost met twee goals de overwinning tegen Chaves (2-1) binnensleepte. Een dag later werd hij in de schaduw van Marcel Keizer gepresenteerd als assistent van de nieuwe hoofdtrainer, dinsdag stonden de Nederlanders voor het eerst met de door interlands uitgedunde selectie van Sporting op het trainingsveld. Roy Hendriksen gaf zijn ogen en oren de afgelopen dagen goed de kost en weet dat dit een prachtige stap is. ,,Alles is hier aanwezig om topprestaties te leveren’’, zei de 49-jarige Middelburger.