Volledig scherm
PREMIUM
Sjoerd Verhulst. © Lex De Meester

Sjoerd Verhulst gaat nu van Goes terug naar Oostkapelle, volgend seizoen komt hij mogelijk terug

GOES - Sjoerd Verhulst (21) stapt per direct over naar tweedeklasser Oostkapelle/Domburg. De aanvaller was het afgelopen half jaar actief bij Goes. Mogelijk keert hij na de zomerstop terug bij de derdedivisionist.

Verhulst – jarenlang actief bij Oostkapelle – zocht het na vorig seizoen hogerop bij Goes. Een slepende knieblessure zorgde ervoor dat hij de complete voorbereiding en het gros van de eerste seizoenshelft miste. ,,Ik wilde mijn plafond zien te bereiken als voetballer.‘’

Eind vorig kalenderjaar leek zijn officiële debuut in aantocht. Hij speelde een aantal oefenduels bij Goes onder 23. ,,Na mijn knieoperatie was ik in december eindelijk fit”, aldus Verhulst. ,,Ik voelde dat de speelminuten eraan zaten te komen.”

  1. Flinke straffen voor Vlissingen-duo: Ben Sellam meer dan een jaar aan de kant, Roemeratoe enkele maanden

    Flinke straffen voor Vlissingen-duo: Ben Sellam meer dan een jaar aan de kant, Roemeratoe enkele maanden

    VLISSINGEN – De tuchtcommissie amateurvoetbal van de KNVB heeft Vlissingen-spelers Milton Roemeratoe en Karim Ben Sellam een straf opgelegd voor de incidenten waar de spelers bij waren betrokken tijdens het duel met FC Boshuizen. Ben Sellam kreeg de langste schorsing, bevestigt een woordvoerder van de tuchtcommissie tegenover deze krant. De reservedoelman van de zondag-eersteklasser moet in totaal vijftien maanden toekijken. Roemeratoe staat in totaal vier maanden aan de kant. Beide spelers hebben vier werkdagen de tijd om in beroep te gaan.