Sjoerd Verhulst.
Volledig scherm
PREMIUM
Sjoerd Verhulst. © Lex De Meester

Sjoerd Verhulst gaat nu van Goes terug naar Oostkapelle, volgend seizoen komt hij mogelijk terug

GOES - Sjoerd Verhulst (21) stapt per direct over naar tweedeklasser Oostkapelle/Domburg. De aanvaller was het afgelopen half jaar actief bij Goes. Mogelijk keert hij na de zomerstop terug bij de derdedivisionist.

Verhulst – jarenlang actief bij Oostkapelle – zocht het na vorig seizoen hogerop bij Goes. Een slepende knieblessure zorgde ervoor dat hij de complete voorbereiding en het gros van de eerste seizoenshelft miste. ,,Ik wilde mijn plafond zien te bereiken als voetballer.‘’

Eind vorig kalenderjaar leek zijn officiële debuut in aantocht. Hij speelde een aantal oefenduels bij Goes onder 23. ,,Na mijn knieoperatie was ik in december eindelijk fit”, aldus Verhulst. ,,Ik voelde dat de speelminuten eraan zaten te komen.”

  1. Gemengde gevoelens bij Terneuzense Boys
    PREMIUM
    video

    Gemengde gevoelens bij Terneuzen­se Boys

    TERNEUZEN - Terneuzense Boys bivakkeerde het hele seizoen in de onderste regionen van de zaterdag eerste klasse, maar door het besluit van de KNVB om dit seizoen af te sluiten zonder degradanten of promovendi, is de club gered van degradatie. Toch is er bij trainer Hubert van den Hemel nog weinig sprake van blijdschap. ,,Ik zou liever degraderen naar de vierde klasse, als we morgen dan allemaal weer gezond het veld op zouden kunnen gaan.”