Volledig scherm
Rick de Punder (nummer 7) schudt de scheidsrechters de hand na de eenzijdige 13-0-nederlaag van Sint Maarten tegen Haiti. Ploeggenoot Raymond Wolff (nummer 6) komt aangelopen. © YouTube

Sint Maarten zonder Zeeuwse inbreng

VLISSINGEN - In het Nations League-duel van Sint Maarten met Bermuda aanstaande vrijdag komen geen Zeeuwse voetballers in actie.

Tegen Haïti (13-0-nederlaag) maakten Rick de Punder (Goes) en Raymond Wolff (Vlissingen) nog deel uit van de selectie. Tegen Bermuda is het tweetal – dat in het verleden woonachtig was op het Caribische eiland – niet opgeroepen.

De Punder had sowieso niet in actie kunnen komen. Hij viel in de voorbereiding op het huidige seizoen geblesseerd uit tegen Panathinaikos (0-5-verliespartij). Sindsdien kampt hij met een hardnekkige enkelblessure.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Oei, oei, wat hebben we nu weer gedaan? Groede leeft in ongeloof
    PREMIUM

    Oei, oei, wat hebben we nu weer gedaan? Groede leeft in ongeloof

    GROEDE - Maandag 10 juni 2019, tegen half vijf ’s middags. De laatste minuut van de reguliere speeltijd loopt in Sprundel, de regen maakt het veld nat en glad en de voorzet vanaf de rechterflank lijkt in eerste instantie niets op te leveren. Maar viavia valt de bal ineens voor de voet van invaller Nick van Belois, die alsnog de 2-2 binnen schiet. ,,Ik stond naast mijn broer Bart toen we die 2-2 maakten’’, vertelt Arno van den Hemel. ,,Hij keek me aan en zei: wat zijn we aan het doen?!’’