Volledig scherm
Gylermo Siereveld (links) met Eric Hellemons, hoofd jeugdopleiding van NAC en oud-trainer van Hoek. © PZC

Siereveld voegt zich volgend seizoen bij Zeeuwse NAC-enclave

BREDA - Gylermo Siereveld mag zich vanaf volgend seizoen speler van NAC Breda noemen. De jonge Zeeuw sluit komende zomer aan bij de onder 19 van de Brabantse eredivisionist.

Siereveld, zoon van Giovanni Siereveld (ex-speler van Hoek, Kloetinge en Vlissingen), speelt zijn wedstrijden momenteel nog in het shirt van JVOZ. Bij de voetbalopleiding speelt hij in de onder 17. Bij NAC wordt hij komende zomer toegevoegd aan de onder 19.

Momenteel spelen er al vier Zeeuwen in die ploeg. Jan-Paul van Hecke kwam afgelopen zomer over van huidig zondag-derdedivisionist Goes. Ook Gianni Vandepitte, Yassine Azzagari en Rico van Nielen maken deel uit van NAC onder 19.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Hoek zonder Chergui maar mét Akindayini op bezoek bij ASWH

    Hoek zonder Chergui maar mét Akindayini op bezoek bij ASWH

    HOEK - Voor wie er nog aan twijfelde; Hugo Vandenheede kan zijn stem flink verheffen. De Belgische trainer van Hoek is vaak de rust zelve, maar liet er donderdagavond geen twijfel over bestaan dat hij niet tevreden was over enkele spelers. Vandenheede zette iedereen op scherp, want zaterdagmiddag moet Hoek vol aan de bak. In de uitwedstrijd tegen ASWH wil de derdedivisionist de volgende stap richting het winnen van de tweede periode zetten.