Gylermo Siereveld
Volledig scherm
Gylermo Siereveld © BSR Agency

Siereveld kan weer lachen na 3-0-zege met Jong NAC

BREDA - In de schaduw van zijn florerende Zeeuwse clubgenoten Jan Paul van Hecke en Yassine Azzagari heeft Gylermo Siereveld dinsdagavond met Jong NAC een 3-0-zege geboekt op Jong Go Ahead Eagles. 

De talentvolle verdediger uit Vlissingen (17)  speelde de volle negentig minuten voor de club uit Breda. Vorige week was Siereveld samen met provinciegenoot Rico van Nielen in de negentigste minuut nog betrokken bij een ‘ongelukkige’ penalty. Die werd benut door Sam Larsson, waardoor Jong Feyenoord met een 1-0-zege ontsnapte op Varkenoord.

  1. Als het aan De Visser ligt, laat VC Vlissingen de zondagtak vallen
    PREMIUM

    Als het aan De Visser ligt, laat VC Vlissingen de zondagtak vallen

    VLISSINGEN - Samen met Rob Vergouwen hield Johan de Visser in 2010 VC Vlissingen in leven. In de jaren die volgden groeide zakenman De Visser bij de Walcherse voetbalvereniging uit tot een belangrijke steunpilaar. Die tijd is nu voorbij, benadrukt hij tijdens een interview meerdere keren. Als het aan De Visser ligt stopt VC Vlissingen met de zondagtak en wordt er geld en energie in de uitgeholde jeugdafdeling gestoken. Al heeft hij binnen het bestuur van de club nog weinig medestanders. ,,Want VC Vlissingen wordt geregeerd door emotie.’’