Volledig scherm
Siebe Schets namens FC Dordrecht in actie tijdens een oefenduel met RCS. © Lex De Meester

Siebe Schets helpt Dordrecht met late treffer ruim langs TOP Oss

DORDRECHT - Keuken Kampioen Divisie-club FC Dordrecht heeft dinsdag een ruime oefenzege geboekt op competitiegenoot TOP Oss. Mede dankzij een treffer van de Zeeuwse aanvaller Siebe Schets werd het 3-0.

Het verschil in de competitie is groot tussen Dordrecht en Oss. De Zuid-Hollanders, waar trainer Gérard de Nooijer tijdens de eerste seizoenshelft werd ontslagen, staan negentiende en daarmee voorlaatste. Oss daarentegen staat op een keurige vijfde plaats. Er zit een gat van 33 punten tussen beide ploegen.

Dinsdagmiddag stapte Dordrecht voor eigen publiek echter als winnaar van het veld af tegen de voormalig club van onder anderen Tom Boere en Istvan Bakx. Schets pikte een doelpuntje mee bij de thuisploeg. Nadat Oussama Zamouri er in de tweede helft 1-0 van had gemaakt en Thomas Kok voor 2-0 had gezorgd, maakte de Vlissinger in de negentigste minuut de 3-0.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Ploeterend Hoek moet derde nederlaag op rij slikken
    DERDE DIVISIE ZATERDAG I Video

    Ploeterend Hoek moet derde nederlaag op rij slikken

    HOEK – De thuiswedstrijd tegen Jong FC Groningen was zaterdagmiddag nog maar negen minuten oud, toen Hoek al aan een kansloze middag bezig leek te zijn. Door twee treffers van de bezoekers (0-2) liep de derdedivisionist razendsnel achter de feiten aan. Na de 0-3 kort na rust leek het duel definitief gespeeld, maar in de slotfase kende Hoek onverwacht nog een opleving. Die kwam echter te laat, waardoor de ploeg van Hugo Vandenheede met 3-4 onderuit ging.