Serooskerke kan leven met 5-0 tegen ADO Den Haag: ‘We zijn trots’

videoSEROOSKERKE - De spelers van tweedeklasser Serooskerke konden maandag terugkijken op een verdienstelijke wedstrijd tegen de profs van ADO Den Haag. De ereftreffer, waar heel Seroos op hoopte, kwam er (weer) niet, maar de schade bleef beperkt tot slechts vijf tegentreffers (0-5). ,,We mogen trots zijn.‘’

Bjorn Francke stapte net als zijn medespelers met opgeheven hoofd het veld af.  En dat mocht ook. Seroos had zich niet ingegraven tegen de ploeg van Alfons Groenendijk, die te spreken was over de spelopvatting van de Walcherse ploeg. Debutant Dennis Kovacevic was één van de betere spelers aan Seroos-kant.

Volledig scherm
x © x
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Overwinning Hoek kost toch nog heel veel kracht
  DERDE DIVISIE/VIDEO

  Overwin­ning Hoek kost toch nog heel veel kracht

  RIJSSEN – Toen Roycel James na 51 minuten uit een vrije trap de 0-3 binnenschoot, leek er geen vuiltje aan de lucht voor Hoek. De ploeg van Lieven Gevaert leek Excelsior’31 eenvoudig over de knie te leggen, maar kwam uiteindelijk nog bedrogen uit. De thuisploeg kwam terug tot 2-3 en was na de rode kaart voor Michel Gerritsen Mulkes zelfs nog dicht bij de gelijkmaker. Die viel niet, dankzij een fantastische reflex van doelman Jordi de Jonghe.
 2. Yerseke kan het karwei niet afmaken tegen koploper
  video / TWEEDE KLASSE E

  Yerseke kan het karwei niet afmaken tegen koploper

  VLISSINGEN - Halverwege leek Yerseke met een 2-0-voorsprong nog op weg naar een stunt tegen koploper Nieuwenhoorn, maar de bezoekers zorgden er met drie goals na rust voor dat Yerseke toch met lege handen achter bleef. Oostkapelle/Domburg sloot de Walcherse derby met Arnemuiden (3-2) winnend af en Bruse Boys pakte drie punten in ‘s-Heer Arendskerke. MZC’11 won thuis met 2-1 van DBGC, waardoor de Zierikzeese ploeg oprukte naar de derde plaats op de ranglijst.