Volledig scherm
Erwin Franse (links) is volgend seizoen één van de vijf nieuwelingen bij Hoek. © Johan Van Der Heijden

Selectie Hoek is na afzeggingen nog verre van compleet

HOEK - Verschillende spelers van Hoek maken zich zorgen over de selectie voor volgend seizoen. Die bestaat vooralsnog uit slechts vijftien spelers.

De afgelopen weken kreeg de technische commissie te horen dat de spitsen Sander van Eyk (Knokke) en Kevin Schmidt (Achilles’29) niet naar Hoek komen.

Hoek is op zoek naar een centrumspits, omdat topscorer Kyle Doesburg naar Stedoco vertrekt. Van de huidige selectie hebben tien spelers hun jawoord gegeven: Jordi de Jonghe, Gert-Jan van Leiden, Kim van den Bergh, Reguillo Vandepitte, Fabian Wilson, Rik Impens, Sven Mbikulu, Karim Bannani, Ruben de Jager en Jonathan Constansia.

De vijf nieuwelingen zijn Erwin Franse, Roycel James (beiden Goes), Francis Kabwe Manengela (Halsteren), Alexander Embrechts (Westhoek) en keeper Nicholas Skverer (Woezik).

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Debuut bij NAC geeft Van Hecke heerlijk gevoel
    PREMIUM

    Debuut bij NAC geeft Van Hecke heerlijk gevoel

    BREDA - Vrijdagavond was het eindelijk zover voor Jan Paul van Hecke. De pas negentienjarige Arnemuidenaar maakte tijdens het duel tussen NAC Breda en Helmond Sport als invaller zijn debuut in het betaalde voetbal. Van Hecke kwam na 78 minuten bij een 4-1-stand binnen de lijnen voor de Spaanse aanvoerder Nacho Monsalve. NAC Breda won de wedstrijd vooral dankzij een sterke eerste helft overtuigend met 5-1 en is de koploper in de Keuken Kampioen Divisie.