Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Schouwse voetballers krijgen de meeste kaarten

VLISSINGEN - De regio Schouwen-Duiveland was vorig seizoen koploper in gele en rode kaarten. ,,Misschien zijn Schouwenaren wel wat harder dan de andere Zeeuwen.’ In de gemeente Borsele werden de minste getrokken.

Bijna elke speler krijgt gedurende het seizoen wel een factuur van de KNVB op de mat. Kaarten krijgen hoort bij het spel, sinds de officiële invoering in het reglement eind mei 1992.

Voor een gele prent (waarschuwing) moet je tegenwoordig iets meer dan een tientje aftikken. Ga je over de schreef en ontvang je een rode kaart, dan kost je dat al gauw drie tientjes.

Quote

Misschien zijn Schou­wenaren wel wat harder dan de andere Zeeuwen

Michel Maaskant
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Hoek zonder Chergui maar mét Akindayini op bezoek bij ASWH

    Hoek zonder Chergui maar mét Akindayini op bezoek bij ASWH

    HOEK - Voor wie er nog aan twijfelde; Hugo Vandenheede kan zijn stem flink verheffen. De Belgische trainer van Hoek is vaak de rust zelve, maar liet er donderdagavond geen twijfel over bestaan dat hij niet tevreden was over enkele spelers. Vandenheede zette iedereen op scherp, want zaterdagmiddag moet Hoek vol aan de bak. In de uitwedstrijd tegen ASWH wil de derdedivisionist de volgende stap richting het winnen van de tweede periode zetten.