Volledig scherm
In de eerste ronde van de nacompetitie schakelde SSV'65 (blauw tenue) Pelikaan uit. © Johan Van Der Heijden

'Schitterend seizoen' SSV'65 strandt in verlenging

VIDEOWOUDENBERG - SSV'65 was zaterdag dicht bij de finale in de nacompetitie om promotie naar de eerste klasse. Na een 2-0-achterstand kwam de ploeg uit Goes tegen Woudenberg knap terug tot 2-2, maar in de verlenging eindigde het sprookje: 5-2.

Voor SSV'65 was promoveren geen must. Voor Woudenberg stond er daarentegen veel meer op het spel. Die ploeg moet via de nacompetitie degradatie uit de eerste klasse zien af te wenden. Dat was ook te zien, want de thuisploeg ging meteen volle bak. Via Mark de Graaf en Tom de Greef stond het bij rust 2-0.

Maar in de tweede helft kantelde het duel. Vanaf de penaltystip maakte Perry Bek er in de 61ste minuut 2-1 van, waardoor SSV'65 weer écht in een goed resultaat ging geloven. Toen Dennis Dorssers er in blessuretijd ook nog 2-2 van maakte, roken de Zeeuwen helemaal bloed. Bek kreeg zelfs nog dé kans op 2-3.

De 2-2 van Dennis Dorssers:

Die viel niet, waardoor verlenging volgde. Daarin begon SSV'65 sterk, terwijl Woudenberg er conditioneel gezien volledig doorheen zat. Een fout van de scheidsrechter liet het duel echter weer kantelen. De onterechte vrije trap viel binnen, waarna het ook nog 4-2 en zelfs 5-2 werd.

Op die manier kwam er een einde aan het seizoen van SSV'65. ,,Maar de teleurstelling bij ons is niet héél groot'', zei Carlos de Jonge na afloop. ,,We zijn vooral erg trots op wat we gepresteerd hebben. Voor SSV'65 was dit een schitterend seizoen en verliezen hoort er nu eenmaal bij in sport.''

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Overwinning Hoek kost toch nog heel veel kracht
  DERDE DIVISIE/VIDEO

  Overwin­ning Hoek kost toch nog heel veel kracht

  RIJSSEN – Toen Roycel James na 51 minuten uit een vrije trap de 0-3 binnenschoot, leek er geen vuiltje aan de lucht voor Hoek. De ploeg van Lieven Gevaert leek Excelsior’31 eenvoudig over de knie te leggen, maar kwam uiteindelijk nog bedrogen uit. De thuisploeg kwam terug tot 2-3 en was na de rode kaart voor Michel Gerritsen Mulkes zelfs nog dicht bij de gelijkmaker. Die viel niet, dankzij een fantastische reflex van doelman Jordi de Jonghe.
 2. Yerseke kan het karwei niet afmaken tegen koploper
  TWEEDE KLASSE E

  Yerseke kan het karwei niet afmaken tegen koploper

  VLISSINGEN - Halverwege leek Yerseke met een 2-0-voorsprong nog op weg naar een stunt tegen koploper Nieuwenhoorn, maar de bezoekers zorgden er met drie goals na rust voor dat Yerseke toch met lege handen achter bleef. Oostkapelle/Domburg sloot de Walcherse derby met Arnemuiden (3-2) winnend af en Bruse Boys pakte drie punten in ‘s-Heer Arendskerke. MZC’11 won thuis met 2-1 van DBGC, waardoor de Zierikzeese ploeg oprukte naar de derde plaats op de ranglijst.
 3. Kapelle profiteert van glorieus optreden Zaamslag
  DERDE KLASSE Ae

  Kapelle profiteert van glorieus optreden Zaamslag

  VLISSINGEN - Kapelle is na de vijfde speelronde alleen koploper in de derde klasse A. Zelf won het team met 2-0 bij Patrijzen en daarmee profiteerde het vol van de nederlaag met dezelfde cijfers van Luctor Heinkenszand bij Zaamslag. Kapelle heeft een voorsprong van drie punten op zowel Luctor Heinkenszand als Zaamslag. Goes pakte de eerste driepunter van het seizoen en Nieuwdorp blameerde zich met een 2-2-gelijkspel tegen tien man van GPC Vlissingen. FC Dauwendaele won ruim van De Noormannen. Drie duels eindigden onbeslist.