Volledig scherm
Scheidsrechter Bas Nijhuis komt op 10 september naar Zeeland. © Pim Ras Fotografie

Scheidsrechter Bas Nijhuis gastspreker in Wemeldinge

WEMELDINGE - Bas Nijhuis komt op dinsdagavond 10 september als gastspreker naar een bijeenkomst van Scheidsrechtersvereniging Noord- en Zuid-Beveland en VV Wemeldinge.

Nijhuis fluit reeds jaren in het betaald voetbal in Nederland en staat ook al sinds 2007 op de internationale FIFA scheidsrechter lijst. Daarnaast is hij de laatste jaren bekend geworden als analist in diverse televisieprogramma’s en is hij bijna vaste gast in het programma Veronica Inside. Ook heeft hij in 2017 een boek uitgebracht over zijn belevenissen als scheidsrechter.

Zijn presentatie gaat onder andere over de actualiteiten binnen de arbitrage, hoe je een wedstrijd in goede banen leidt, leiderschap, tactisch fluiten, het gedrag van spelers en de Fair Play gedachte.

De bijeenkomst wordt gehouden in Hotel Wemeldinge en begint om 19.30 uur.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Istvan Bakx heeft op zijn 33ste toch nog een mooi avontuur te pakken
  PREMIUM

  Istvan Bakx heeft op zijn 33ste toch nog een mooi avontuur te pakken

  DEN BOSCH - Een week geleden vertelde Istvan Bakx over zijn eerste weken bij Spakenburg, de club waar hij dit seizoen eigenlijk zou gaan voetballen. ,,Alleen als er nog iets moois en leuks op mijn pad komt, kan dat nog veranderen’’, zei hij toen met een knipoog. De contacten met Ajax Cape Town waren toen al gelegd, maar lange tijd leek een overgang naar Zuid-Afrika er niet in te zitten. Tot hij zondag werd gebeld en het licht alsnog op groen ging.
 2. Belg Gevaert (42) is nieuwe trainer van Hoek; Destorme stopt per direct

  Belg Gevaert (42) is nieuwe trainer van Hoek; Destorme stopt per direct

  HOEK - Lieven Gevaert wordt de nieuwe trainer van HSV Hoek. De 42-jarige Belg is de opvolger van zijn landgenoot Hugo Vandenheede, die ruim twee weken geleden plotseling opstapte bij de derdedivisionist. Gevaert zat sinds begin mei zonder club, nadat hij was ontslagen bij fusielclub Mandel United. Twee weken geleden was Gevaert toeschouwer bij het oefenduel tussen Hoek en FC Knokke, zaterdag zag hij het bekerduel met SV TOP.