Salim Ben Sellam is beul van Hovocubo

VLISSINGEN De zaalvoetballers van Groene Ster Vlissingen zorgden vrijdagavond voor een stunt van jewelste. De Zeeuwse eredivisionist verschalkte koploper Hovocubo in een ouderwets kolkende sporthal Baskensburg met 5-4. Salim Ben Sellam was de matchwinnaar. Door de overwinning staat Groene Ster steviger in de middenmoot met 13 punten.

Voor het eerst dit seizoen zonder Khalid El Hattach, die op hetzelfde moment zijn debuut maakte bij het Belgische Real Noorderwijk, deed Groene Ster van zich spreken. Een vroege achterstand werd vlot gecounterd door Hoessein Bouzambou. Daarna zorgde Nicky van Merriënboer voor 2-1, waarna het kort voor rust 2-2 werd.

In de tweede helft zorgde Abdoe Abdenbi met een fraai schot voor 3-2, gevolgd door de 4-2 van opnieuw Van Merriënboer. De winst leek in de knip. Maar Hovocubo, vorig jaar in de halve finale van de beker nog met 7-0 te sterk in de Baskensburg, toonde veerkracht. Het werd 4-4. Maar het laatste woord was voor Salim Ben Sellam.

Volgende week krijgt Groene Ster weer een topper voor de kiezen. Het moet dan op bezoek bij de nieuwe koploper, ’t Knooppunt.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De Jager stapt over van Twente naar Hoek
    PREMIUM

    De Jager stapt over van Twente naar Hoek

    HOEK - Ruben de Jager (21) is dit seizoen speler van Hoek. De aanvaller trainde de afgelopen weken al mee met de derdedivisionist en kwam voor het weekend tot een akkoord met de club. Hoek heeft de overschrijving van De Jager meteen ingediend bij de KNVB. De inwoner van Lewedorp komt over van FC Twente en bij zijn nieuwe club hopen ze dat hij speelgerechtigd is voor het duel van zaterdag met ADO’20, in de eerste kwalificatieronde van de KNVB beker.