Volledig scherm
Rutger van Rossum kopte Kloetinge naar 0-2 tegen Bruse Boys, vorig seizoen in de eerste klasse. © Ron Quinten

Rutger van Rossum doet stapje terug

KLOETINGE - Voetballer Rutger van Rossum is gestopt bij Kloetinge.

De aanvaller valt al sinds zijn komst in de zomer van 2017 van de ene blessure in de andere. Vorig seizoen kwam hij tot slechts zes optreden in de competitie, waarin hij wel drie keer scoorde.

De blessures in combinatie met een veranderd rooster op zijn werk, waardoor hij nog maar één keer kan trainen, noopten hem tot stoppen bij Kloetinge. Hij heeft inmiddels overschrijving aangevraagd naar Luctor Heinkenszand.

In de zomer van 2017 kwam Van Rossum over van Luctor’88, dat inmiddels is gefuseerd met Heinkenszand tot Luctor Heinkenszand.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Oei, oei, wat hebben we nu weer gedaan? Groede leeft in ongeloof
    PREMIUM

    Oei, oei, wat hebben we nu weer gedaan? Groede leeft in ongeloof

    GROEDE - Maandag 10 juni 2019, tegen half vijf ’s middags. De laatste minuut van de reguliere speeltijd loopt in Sprundel, de regen maakt het veld nat en glad en de voorzet vanaf de rechterflank lijkt in eerste instantie niets op te leveren. Maar viavia valt de bal ineens voor de voet van invaller Nick van Belois, die alsnog de 2-2 binnen schiet. ,,Ik stond naast mijn broer Bart toen we die 2-2 maakten’’, vertelt Arno van den Hemel. ,,Hij keek me aan en zei: wat zijn we aan het doen?!’’