Volledig scherm
Ruben de Jager hoopt na zijn revalidatie weer te kunnen scoren voor FC Twente. © Cor Lasker/Pro Shots

Ruben de Jager vlogt: 'Ik heb mijn voetbalschoenen gemist'

ENSCHEDE - Ruben de Jager revalideert nog altijd van zijn zware knieblessure. De 20-jarige aanvaller uit Lewedorp scheurde in april van dit jaar tijdens een training met de beloften van FC Twente een kruisband af. Een maand eerder had hij te horen gekregen dat zijn contract bij de eredivisionist niet werd verlengd, maar nadat hij geblesseerd was geraakt verlengde FC Twente de verbintenis alsnog met een jaar.

In juni werd de oud-speler van Lewedorpse Boys en JVOZ in het ziekenhuis in Hengelo geopereerd aan zijn rechterknie. Sindsdien werkt de spits hard aan zijn herstel. In het vlog-item 'Twente Thuis' neemt Ruben de Jager de kijkers mee in een dag uit zijn revalidatietraject. ,,Sinds vorige week loop ik weer op voetbalschoenen'', vertelt hij voor de camera. ,,Ik heb ze gemist. Op 25 april, toen ik geblesseerd raakte, heb ik voor het laatst voetbalschoenen aan gehad.''

Bekijk hieronder de vlog van Ruben de Jager:

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Hoek wil de doelstelling een beetje bijschaven
    PREMIUM

    Hoek wil de doelstel­ling een beetje bijschaven

    HOEK - Nog één wedstrijd en dan zit het kalenderjaar 2018 erop voor Hoek. Het is een bijzonder succesvol jaar geweest, waarin Jannes Tant de club onverwacht naar de derde divisie leidde en zijn opvolger Dennis de Nooijer op dat niveau met zijn ploeg slechts twee keer verloor. Hoe kijkt Jacky Lambert, oud-speler van Hoek en lid van de technische commissie, naar wat er de afgelopen maanden is gepresteerd? Gaat de club in januari de spelersmarkt op? En wanneer komt er duidelijkheid over de positie van De Nooijer?