Hoek-speler Jonathan Constansia (rechts) moet zijn meerdere erkennen in Mitchell van der Veer. Links Christiaan van Hussen, op de achtergrond Hoek-aanvoerder Rik Impens.
Volledig scherm
PREMIUM
Hoek-speler Jonathan Constansia (rechts) moet zijn meerdere erkennen in Mitchell van der Veer. Links Christiaan van Hussen, op de achtergrond Hoek-aanvoerder Rik Impens. © ricardo smit

Ruben de Jager (Hoek): ‘Er staan elf mannetjes die geen meter te veel voor elkaar willen lopen’

WOERDEN - Na de vierde nederlaag in de laatste vijf wedstrijden zou het alarmfase één moeten zijn bij Hoek. Qua verliespunten is de Zeeuws-Vlaamse ploeg in de derde divisie nu de nummer zestien, een plek die aan het eind van de rit nacompetitie tegen degradatie inhoudt. Signalen dat er betere tijden op komst zijn vielen ook tegen Sportlust’46 (2-1) niet te ontdekken.

  1. Voor Hoek zit een positief slot er niet in, Schalkwijk grijpt naast topscorerstitel
    DERDE DIVISIE

    Voor Hoek zit een positief slot er niet in, Schalkwijk grijpt naast topscorers­ti­tel

    Met een dikke nederlaag zet Hoek een punt achter een bewogen seizoen Op de laatste speeldag was al snel duidelijk dat Hoek de competitie niet met een goed gevoel zou gaan afsluiten. Na een slap begin slikte de ploeg van trainer Quincy Rombaut al na acht minuten de 1-0 van Stef Nijland. Daarna kon Hoek nooit echt een vuist maken. In de tweede helft legde opnieuw Nijland het duel in een beslissende plooi (2-0). Hoek verloor uiteindelijk met 4-0.
    Hoek