Volledig scherm
Ad Roovers keert terug bij Hontenisse. © Mark Neelemans

Roovers terug naar Hontenisse, Takiddine debuteert bij Koewacht

KLOOSTERZANDE - Ad Roovers wordt met ingang van het nieuwe voetbalseizoen voor de derde keer in zijn carrière trainer van Hontenisse. De oefenmeester wordt deze zomer de opvolger van Marco van Vlierberghe, die na vier seizoenen naar Steen vertrekt. Roovers is dit seizoen werkzaam bij de jeugd van HVV'24.

In het verleden was hij al twee keer eerder trainer van Hontenisse, eind jaren negentig en tussen 2007 en 2009. Ad Roovers stond ook aan het roer bij clubs als Koewacht, Zaamslag, Vogelwaarde, Arnemuiden en AZVV. Bij Hontenisse heeft hij een contract voor één seizoen getekend, met een optie voor een extra jaar. Hij zal geassisteerd worden door Cees de Pooter, oud-speler van Hontenisse en Zaamslag.

Koewacht legde vrijdag een debutant vast als nieuwe trainer voor de eerste selectie. Jorden Takiddine, oud-speler van onder meer HVV'24, Terneuzen en RIA W., staat vanaf komende zomer aan het roer bij de zondag-vierdeklasser. Bij Koewacht wordt hij de opvolger van Serge Martinu, die na vier seizoenen vertrekt. Takiddine is momenteel trainer van het tweede elftal van Philippine en trainde nog nooit een standaardteam. De club is een meerjarige overeenkomst met de nieuwe trainer overeengekomen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bradley de Nooijer maakt zich niet zo snel ergens druk om
    PREMIUM

    Bradley de Nooijer maakt zich niet zo snel ergens druk om

    OOST-SOUBURG - Hij ligt onderuit gezakt op de bank, de dag voordat hij het ouderlijk huis na twee weken weer moet verlaten. Over het antwoord op de vraag die hij net voorgeschoteld heeft gekregen, moet hij even nadenken. Is zijn achternaam eigenlijk een voor- of een nadeel? ,,Ik ben vaak de zoon van, ja. Maar ik draag mijn achternaam met trots’’, zegt Bradley de Nooijer. ,,Mijn vader heeft een mooie carrière gehad. Je zult altijd mensen hebben die zeggen dat ik profvoetballer ben geworden omdat ik ‘de zoon van’ ben. Dat is dan maar zo.’’