Volledig scherm
Ad Roovers keert terug bij Hontenisse. © Mark Neelemans

Roovers terug naar Hontenisse, Takiddine debuteert bij Koewacht

KLOOSTERZANDE - Ad Roovers wordt met ingang van het nieuwe voetbalseizoen voor de derde keer in zijn carrière trainer van Hontenisse. De oefenmeester wordt deze zomer de opvolger van Marco van Vlierberghe, die na vier seizoenen naar Steen vertrekt. Roovers is dit seizoen werkzaam bij de jeugd van HVV'24.

In het verleden was hij al twee keer eerder trainer van Hontenisse, eind jaren negentig en tussen 2007 en 2009. Ad Roovers stond ook aan het roer bij clubs als Koewacht, Zaamslag, Vogelwaarde, Arnemuiden en AZVV. Bij Hontenisse heeft hij een contract voor één seizoen getekend, met een optie voor een extra jaar. Hij zal geassisteerd worden door Cees de Pooter, oud-speler van Hontenisse en Zaamslag.

Koewacht legde vrijdag een debutant vast als nieuwe trainer voor de eerste selectie. Jorden Takiddine, oud-speler van onder meer HVV'24, Terneuzen en RIA W., staat vanaf komende zomer aan het roer bij de zondag-vierdeklasser. Bij Koewacht wordt hij de opvolger van Serge Martinu, die na vier seizoenen vertrekt. Takiddine is momenteel trainer van het tweede elftal van Philippine en trainde nog nooit een standaardteam. De club is een meerjarige overeenkomst met de nieuwe trainer overeengekomen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Ploeterend Hoek moet derde nederlaag op rij slikken
    DERDE DIVISIE ZATERDAG I Video

    Ploeterend Hoek moet derde nederlaag op rij slikken

    HOEK – De thuiswedstrijd tegen Jong FC Groningen was zaterdagmiddag nog maar negen minuten oud, toen Hoek al aan een kansloze middag bezig leek te zijn. Door twee treffers van de bezoekers (0-2) liep de derdedivisionist razendsnel achter de feiten aan. Na de 0-3 kort na rust leek het duel definitief gespeeld, maar in de slotfase kende Hoek onverwacht nog een opleving. Die kwam echter te laat, waardoor de ploeg van Hugo Vandenheede met 3-4 onderuit ging.