Volledig scherm

Rohan de Geus vindt het na drie jaar welletjes en gaat hogerop

'S-GRAVENPOLDER - Zaterdag-vierdeklasser Apollo'69 moet op zoek naar een nieuwe trainer. Rohan de Geus, de huidige hoofdcoach, houdt het na het lopende seizoen voor gezien. Hij staat vanaf komend seizoen voor de groep bij zaterdag-derdeklasser Duiveland.

De Geus is nu bezig aan zijn derde jaargang als eindverantwoordelijke bij Apollo'69. De ploeg staat op dit moment op een verdienstelijke vierde plaats in de vierde klasse B van het zaterdagvoetbal. Bij de Oosterlanders wordt hij de opvolger van Anne Smit, die komende zomer op zijn beurt vertrekt bij Duiveland.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Roy Hendriksen: veel en hard werken in Lissabon
    PREMIUM

    Roy Hendriksen: veel en hard werken in Lissabon

    LISSABON - Zondag zag hij vanaf de tribune hoe Bas Dost met twee goals de overwinning tegen Chaves (2-1) binnensleepte. Een dag later werd hij in de schaduw van Marcel Keizer gepresenteerd als assistent van de nieuwe hoofdtrainer, dinsdag stonden de Nederlanders voor het eerst met de door interlands uitgedunde selectie van Sporting op het trainingsveld. Roy Hendriksen gaf zijn ogen en oren de afgelopen dagen goed de kost en weet dat dit een prachtige stap is. ,,Alles is hier aanwezig om topprestaties te leveren’’, zei de 49-jarige Middelburger.