Rogier Veenstra kijkt geconcentreerd naar de verrichtingen van ASWH tijdens het bekerduel met Heracles Almelo.
Volledig scherm
PREMIUM
Rogier Veenstra kijkt geconcentreerd naar de verrichtingen van ASWH tijdens het bekerduel met Heracles Almelo. © Orange Pictures

Rogier Veenstra: ‘Die reuring bij Hoek, daar houd ik ook van’

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Het Zeeuws getinte ASWH was dinsdag tegen Heracles Almelo dicht bij een bekerstunt. De ploeg van Rogier Veenstra verloor uiteindelijk met 1-3 en moet zich nu op de competitie focussen. De trainer wil zijn ploeg in de tweede divisie houden en gaat daarom nu niet aan de slag bij Hoek.

 1. PZC Voetbal Podcast #11: GTST met Ruben de Jager, cafévoetbal én een trainer voor Kloetinge
  PODCAST

  PZC Voetbal Podcast #11: GTST met Ruben de Jager, cafévoet­bal én een trainer voor Kloetinge

  VLISSINGEN - Veel competitiewedstrijden werden er in de A-categorie niet gespeeld afgelopen weekend. Toch gebeurde er weer genoeg. Wat te denken van het vertrek van trainer Glen Geeraerts bij SV Oostburg? De Belg uitte na het duel met Hulsterloo (2-2) felle kritiek op zijn spelers en verweet ze een gebrek aan inzet en mentaliteit. Nog geen 24 uur later was Geeraerts geen trainer meer van de zondag-vierdeklasser.
 2. VCK-aanvaller Ton Hillebrand scoort, ook op social mediaplatform TikTok
  PREMIUM
  VIDEO

  V­CK-aanvaller Ton Hillebrand scoort, ook op social mediaplat­form TikTok

  KOUDEKERKE - Ton Hillebrand woont met zijn moeder en zusje in Koudekerke, heeft het Cios afgerond, werkt als bezorger en heeft al vier jaar een vriendin. Je zou kunnen denken dat de voetballer van VCK het leven van een doorsnee Zeeuwse jongen heeft, maar niets is minder waar. De 21-jarige spierbundel heeft net de grens van 100.000 volgers gepasseerd op social media-app TikTok, waar hij met zijn filmpjes al honderdduizenden mensen heeft vermaakt.