Volledig scherm
Rogier Veenstra.

Rogier Veenstra blijft in nieuwe rol aan JVOZ verbonden

VLISSINGEN - De (trainers)staf van de Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland (JVOZ) voor het seizoen 2019/20 is bijna rond. De opvallendste verschuiving is de nieuwe functie van Rogier Veenstra. Hij wordt Technisch Coördinator.

Veenstra is al zes jaar aan de jeugdopleiding verbonden en heeft momenteel de JO15-1 onder zijn hoede. Omdat de huidige trainer van zondag-derdedivisionist Goes na dit seizoen naar zaterdag-derdedivisionist ASWH vertrekt, moet hij echter een punt achter zijn trainersactiviteiten bij JVOZ zetten. In de nieuwe rol van Technisch Coördinator blijft hij toch langer aan de organisatie verbonden.

De in Middelburg woonachtige Veenstra zal zich in zijn nieuwe functie vooral bezighouden met het vormgeven van het technisch jaarplan en de de trainers ondersteunen bij het uitvoeren daarvan. Bovendien zal hij ondersteuning geven aan Hoofd Jeugdopleiding Niels Slager, die zich vanaf komend seizoen alleen op die functie zal richten.

Slager is momenteel nog trainer van het gecombineerde vrouwenteam Sparta/JVOZ. Vanaf komend seizoen stop hij daarmee. Sparta en JVOZ zijn gezamenlijk bezig met het aanstellen van een opvolger. JVOZ heeft bovendien een nieuwe keeperstrainer gestrikt. Mohammed El Bekkaoui, ook verantwoordelijk voor de doelmannen bij VC Vlissingen, volgt in het nieuwe seizoen Bart van Wuyckhuyse op.

Staf JVOZ 2019/20

O11 Jesper Harinck
O12 Joshua Den Dolder
O13 Mike But
O13M Vacant
O14 Gunter Gehlich
O15M Peter Tahitu
O15 Salim Ben Sallem
O17 Kevin Hollander
Sparta/JVOZ VR1 Vacant, wordt deze week afgerond
Keeperstrainer Mohammed El Bekkaoui
Technisch Coordinator Rogier Veenstra
Hoofd Jeugdopleiding Niels Slager 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement