Volledig scherm
PREMIUM
Godfried Roemeratoe (rechts) in duel met Donyell Malen van PSV. © BSR Agency

Roemeratoe mikt na eredivisiedebuut op een vaste basisplaats bij FC Twente

ENSCHEDE - Het eerste eredivisieweekend van dit seizoen was er één om nooit te vergeten voor Godfried Roemeratoe (19). De Souburger startte in de basis bij het duel tussen zijn FC Twente en PSV. Kwam de middenvelder vorig jaar nog tot 122 minuten, zit hij nu na één wedstrijd al bijna aan dat aantal. In de 83ste minuut werd Roemeratoe gewisseld na een verdienstelijk optreden van hemzelf en het hele team (1-1).

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Istvan Bakx heeft op zijn 33ste toch nog een mooi avontuur te pakken
  PREMIUM

  Istvan Bakx heeft op zijn 33ste toch nog een mooi avontuur te pakken

  DEN BOSCH - Een week geleden vertelde Istvan Bakx over zijn eerste weken bij Spakenburg, de club waar hij dit seizoen eigenlijk zou gaan voetballen. ,,Alleen als er nog iets moois en leuks op mijn pad komt, kan dat nog veranderen’’, zei hij toen met een knipoog. De contacten met Ajax Cape Town waren toen al gelegd, maar lange tijd leek een overgang naar Zuid-Afrika er niet in te zitten. Tot hij zondag werd gebeld en het licht alsnog op groen ging.
 2. Belg Gevaert (42) is nieuwe trainer van Hoek; Destorme stopt per direct

  Belg Gevaert (42) is nieuwe trainer van Hoek; Destorme stopt per direct

  HOEK - Lieven Gevaert wordt de nieuwe trainer van HSV Hoek. De 42-jarige Belg is de opvolger van zijn landgenoot Hugo Vandenheede, die ruim twee weken geleden plotseling opstapte bij de derdedivisionist. Gevaert zat sinds begin mei zonder club, nadat hij was ontslagen bij fusielclub Mandel United. Twee weken geleden was Gevaert toeschouwer bij het oefenduel tussen Hoek en FC Knokke, zaterdag zag hij het bekerduel met SV TOP.