Rode kaart Brian Meulmeester breekpunt bij Odin’59-Goes

videoHEEMSKERK - Goes incasseerde zaterdag een 5-1-nederlaag bij Odin’59 in de derde divisie. Bij een 1-1-tussenstand kreeg doelman Brian Meulmeester een rode kaart. Daarna was het gedaan met Goes.

In de 54ste minuut verzuimde Meulmeester de bal weg te schieten, waarna hij de bal verspeelde en Odin’59-spits Jim Hulleman ten val bracht. Rood, oordeelde de scheidsrechter. Eerder dit seizoen overkwam hem hetzelfde, in de voorronde van de KNVB beker tegen Huizen.

Veldspeler Hiep Nguyen werd nu gewisseld om plaats te maken voor reservedoelman Lorenzo Hoekman, die het openingsduel met Dovo ook al had gekeept. De vrije trap die volgde op de overtreding van Meulmeester kwam vervolgens op de lat.

Volledig scherm
Brian Meulmeester. © Johan Van Der Heijden

Nog geen drie minuten later lag de 2-1 van Odin’59 erin. Nu verspeelde aanvoerder Ruben Hollemans de bal, Jarreau Manuhuwa kon het niet herstellen en Hoekman werd omspeeld en gepasseerd door Sietse Brandsma.

Goes kreeg vervolgens kansen op een gelijkmaker, maar een kopbal van Steve Schalkwijk miste doel en even later werd een voorzet van hem door Tim de Winter tegen de paal geschoten.

In de 66ste minuut beging Jop Dekker een overtreding die hem geel en een strafschop tegen opleverde. Thom de Vries faalde niet vanaf elf meter (3-1). Na de 4-1 van Jayson Halman in de 81ste minuut was het duel gespeeld.

Tot de rode kaart had Goes perspectief op meer. In de 40ste minuut opende Steve Schalkwijk de score met een schuiver. Kort voor rust werd het echter nog 1-1 door Thom de Vries, die razendsnel opdook bij de tweede paal. Maar na rust ging het fout.

Volgende week zaterdag vervolgt Goes zijn avontuur in het zaterdagvoetbal met een thuiswedstrijd tegen Excelsior’31.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement