Aardenburg (gele shirts) heeft met Rowan Ritico een nieuwe trainer.
Volledig scherm
Aardenburg (gele shirts) heeft met Rowan Ritico een nieuwe trainer. © Camile Schelstraete

Ritico wordt speler/trainer bij Aardenburg

AARDENBURG Voetbalvereniging Aardenburg heeft zijn technische staf voor komend seizoen rond. Rowan Ritico wordt trainer van de vierdeklasser en blijft ook als speler beschikbaar voor het keurkorps. Ritico begint met de trainersopleiding Uefa C.

 1. In het zondagvoetbal kennen vooral Philippine en Terneuzen de nodige mutaties

  In het zondagvoet­bal kennen vooral Philippine en Terneuzen de nodige mutaties

  VLISSINGEN - In het zondagvoetbal bleef het opvallend rustig met de overschrijvingen. Een verklaring daarvoor kan gevonden worden in de nivellering van het niveau. Op zondag spelen de (Zeeuws-Vlaamse) clubs in de derde of in de vierde klasse, meer keuze is er niet. Bovendien zijn er in tegenstelling tot het zaterdagvoetbal weinig clubs die de drang en het doel hebben om hogerop te komen. Dat ontmoedigt een grootscheepse volksverhuizing.
 2. Hulstenaar wordt verzorger van nationale voetbalteam Congo-Brazzaville
  PREMIUM

  Hulstenaar wordt verzorger van nationale voetbal­team Con­go-Brazzavil­le

  HULST - In de zomer van 2019 sprak hij de hoop op nóg een nieuw avontuur al uit. Het verblijf van verzorger Sven de Wilde met Guinee op de Afrika Cup was net ten einde, toen het al vrijwel zeker was dat de Belg Paul Put na het verlies in de achtste finales daar niet langer bondscoach zou blijven. ‘Maar wie weet krijg ik onder hem nog wel een nieuwe kans’, sprak de inmiddels 27-jarige Hulstenaar destijds.