Volledig scherm
© Stock

Rillandia neemt afscheid van Sulkers en vindt opvolger dicht bij huis

RILLAND - Zaterdag-vierdeklasser Rillandia en trainer Johan Sulkers nemen na het huidige seizoen afscheid van elkaar. Edwin in de Weij wordt zijn opvolger.

Sulkers en Rillandia gaan in goed overleg uit elkaar. Hij is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij de club. Na de degradatie uit de derde klasse van vorig jaar staan de Rillanders momenteel op de tiende plaats in de vierde klasse B.

Edwin in de Weij neemt volgend seizoen het stokje van Sulkers over. Hij kondigde onlangs nog zijn afscheid aan bij zijn huidige club Waarde. In de Weij keert bij Rillandia terug op het oude nest. Hij was speler bij de club en had onder meer het tweede elftal al eens onder zijn hoede.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zoektocht naar kampioensschaal Terneuzense Boys krijgt nieuwe wending

    Zoektocht naar kampioens­schaal Terneuzen­se Boys krijgt nieuwe wending

    TERNEUZEN - De kampioensschaal van Terneuzense Boys is nog steeds niet teruggevonden, maar inmiddels heeft de eerste selectie van de Zeeuws-Vlaamse club wel een aanwijzing ontvangen dat de trofee niet bij het vuilnis is beland. Dinsdag lag er een witte envelop bij de ingang van het complex van de kampioen van de tweede klasse zaterdag. In die envelop zat een foto van de schaal, genomen in Terneuzen, bij de jachthaven aan de Otheense Kreek.