Volledig scherm
Bud Aschman (links) namens Rillandia in actie teghn Tholense Boys. Aschman is zaterdag present in Rilland.

Rillandia gebruikt vrije zaterdag om oud en nieuw samen te brengen

RILLAND - Voetbalclub Rillandia gebruikt zijn vrije zaterdag om een feestje te bouwen. Met het huidige eerste elftal treedt het aan tegen een team van oud-spelers van de club. De aftrap is om 15.30 uur.

Oud-Rillandia treedt aan met spelers die in het begin van deze eeuw een run naar de eerste klasse maakten, zoals Alwin van Dongen, Guus Heijmans, Martijn van Elzakker, Bud Aschman, Hakim Didi en Peter Kepers. Dit team wordt aangevuld met Mehmet Dolma, Arjan Koopmans en Marco Minnaard, die nog actief zijn bij de club en wordt gecoacht door Paul van Buuren, trainer tussen 2002 en 2004.

Rillandia heeft een vrij weekeinde omdat het uitkomt in de vierde klasse B van het zaterdagvoetbal, die uit twaalf clubs bestaan. Competities met veertien ploegen komen ‘gewoon’ in actie.

  1. Ook Sparta Nijkerk is te sterk voor hopeloos openend Hoek
    DERDE DIVISIE

    Ook Sparta Nijkerk is te sterk voor hopeloos openend Hoek

    HOEK – Een opnieuw bijzonder zwakke eerste helft leverde Hoek zaterdagmiddag de vijfde nederlaag van het seizoen op. In het duel met koploper Sparta Nijkerk keek de ploeg van Lieven Gevaert na zes minuten al tegen een 0-2-achterstand aan, halverwege stond het 0-3. Een snelle treffer na rust (1-3) pompte weer hoop in de Hoekse harten, Rik Impens zorgde na een uur voor 2-3 maar het laatste woord was voor de lijstaanvoerder: 2-4.