Volledig scherm
© PZC

Rik Impens en Steve Schalkwijk blijven nek aan nek in topscorersklassement

TOPSCORERS I VideoVLISSINGEN - Rik Impens (Hoek) en Steve Schalkwijk (Goes) voeren nog altijd de boventoon in het PZC-topscorersklassement. Beiden scoorden zaterdag een keer en bleven daardoor op de eerste (Impens met 14 goals) en tweede plaats (Schalkwijk met 13 goals) staan.

Ook het gros van de lager spelende Zeeuwse teams kreeg dit weekeinde de eerste volledige speelronde voor de kiezen. De eerste achtervolgers van de koplopers Impens en Schalkwijk maakten daarvan gebruik door ook te scoren.

Can Özgan (Patrijzen), Kevin van Iersel (Nieuwdorp) en Martijn Simonse (Luctor Heinkenszand) maakten er elk één. Özgan blijft derde met 21 punten, anderhalve punt daarachter volgen Van Iersel en Simonse.

Bekijk hieronder de Voetbal Vodcast van deze week:

  1. ‘Als je nu nog wisselspeler bent bij VC Vlissingen, moet je je zorgen maken’
    voetbal vodcast

    ‘Als je nu nog wisselspe­ler bent bij VC Vlissingen, moet je je zorgen maken’

    VLISSINGEN - Met slechts twaalf spelers reisden de voetballers van VC Vlissingen gisteren af naar Rijpwetering voor het duel met ROAC. De door blessures en schorsingen geplaagde selectie van Kevin Hollander nam drie punten mee door een doelpunt van Thomas de Rijke (0-1). ,,Als er zo weinig spelers beschikbaar zijn en je dan nog wissel staat, moet je je als speler zorgen maken” zegt Barry van der Hooft in de Voetbal Vodcast van deze week.