willem mieras
Volledig scherm
© willem mieras

RCS wil met Cees Houtepen de volgende stap zetten

OOST-SOUBURG - Cees Houtepen is ook volgend seizoen trainer van RCS. Hij is momenteel aan zijn tweede seizoen bezig in Oost-Souburg. Ook zijn assistent Yannick Taniwel blijft in functie. 

  1. Kenny Verhoene moet nieuwe club in Duitsland zien te behoeden voor degradatie

    Kenny Verhoene moet nieuwe club in Duitsland zien te behoeden voor degradatie

    FÜRSTENWALDE - Kenny Verhoene heeft een nieuwe club gevonden. De trainer, die onlangs na één training afhaakte bij Hoek, heeft een overeenkomst gesloten met FSV Union Fürsterwalde. Die club moet hij zien te behoeden voor degradatie uit de Regionalliga Nordost. Verhoene was in Duitsland eerder ruim vijf jaar werkzaam bij FC Carl Zeiss Jena. Die club is zondag uitgerekend de eerste tegenstander bij zijn debuut.
  2. Ajax haalt ‘expert’ Dolf Roks in huis: ‘Ik zie hier veel zaken die echt bij me passen’

    Ajax haalt ‘expert’ Dolf Roks in huis: ‘Ik zie hier veel zaken die echt bij me passen’

    ROTTERDAM - Een week of zes. Veel langer heeft het niet geduurd voordat Dolf Roks na zijn vertrek bij Sparta aan een nieuwe uitdaging kon beginnen. De Zeeuwse trainer, die tegenwoordig in Rotterdam woont, is sinds afgelopen weekend werkzaam bij Ajax. Namens de Ajax Coaching Academy (ACA) gaat Roks (59) onder meer de jeugdopleiding van de regerend landskampioen doorlichten. ,,Ze noemen me een expert.’’