Volledig scherm
John Bentschap Knook (rechts) en Kees Westerweele (oranje jas) blijven bij RCS. © RCS

RCS is tevreden en bindt trainersduo langer

OOST-SOUBURG - RCS staat ook volgend seizoen onder leiding van John Bentschap Knook. De club en de oefenmeester gaan nog een seizoen met elkaar verder.

Daarmee staat Bentschap Knook voor zijn derde seizoen bij de club uit Oost-Souburg. In welke klasse de ploeg tijdens het derde jaar van de trainer uitkomt, moet de tweede seizoenshelft van deze voetbaljaargang uitwijzen. RCS is nog volop in de race om het kampioenschap in de derde klasse A van het zaterdagvoetbal. 

Bentschap Knook krijgt volgend seizoen wederom gezelschap van Kees Westerweele. De assistent-trainer heeft eveneens zijn verbintenis bij RCS met een seizoen verlengd.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De Nooijer: ‘Het is nu even vervelend en hectisch’
    PREMIUM

    De Nooijer: ‘Het is nu even vervelend en hectisch’

    OOST-SOUBURG - De tuin van huize De Nooijer ligt deze maandagochtend bezaaid met bladeren. ,,Gérard heeft nu genoeg tijd om die eens op te ruimen’’, zegt echtgenote Lorita met een knipoog. Een dag eerder hebben ze te horen gekregen dat de man des huizes niet langer trainer is van FC Dordrecht. De club houdt hem verantwoordelijk voor de tegenvallende resultaten en slaat, zonder hem, een andere weg in. ,,Het is niet anders’’, reageert De Nooijer even later, tussen twee telefoontjes door. ,,Nu is het even vervelend en hectisch. Maar over een paar dagen zal het een stuk rustiger zijn.’’