Volledig scherm
John Bentschap Knook (rechts) en Kees Westerweele (oranje jas) blijven bij RCS. © RCS

RCS is tevreden en bindt trainersduo langer

OOST-SOUBURG - RCS staat ook volgend seizoen onder leiding van John Bentschap Knook. De club en de oefenmeester gaan nog een seizoen met elkaar verder.

Daarmee staat Bentschap Knook voor zijn derde seizoen bij de club uit Oost-Souburg. In welke klasse de ploeg tijdens het derde jaar van de trainer uitkomt, moet de tweede seizoenshelft van deze voetbaljaargang uitwijzen. RCS is nog volop in de race om het kampioenschap in de derde klasse A van het zaterdagvoetbal. 

Bentschap Knook krijgt volgend seizoen wederom gezelschap van Kees Westerweele. De assistent-trainer heeft eveneens zijn verbintenis bij RCS met een seizoen verlengd.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Hoek kan in Friesland plek in de play-offs veiligstellen

    Hoek kan in Friesland plek in de play-offs veiligstel­len

    HOEK – Hugo Vandenheede is in het verleden wel al eens op vakantie geweest in Friesland, maar hij speelde er als voetballer of trainer nog nooit een wedstrijd. Ver van huis kan hij zaterdagmiddag met zijn ploeg de eerste prijs van het seizoen binnenhalen. Bij een overwinning op ONS Sneek is Hoek winnaar van de tweede-periodetitel en plaatst het zich voor de play-offs om promotie naar de tweede divisie. ,,We weten wat de opdracht is’’, zegt de Belgische trainer.