Volledig scherm
John Bentschap Knook (rechts) en Kees Westerweele (oranje jas) blijven bij RCS. © RCS

RCS is tevreden en bindt trainersduo langer

OOST-SOUBURG - RCS staat ook volgend seizoen onder leiding van John Bentschap Knook. De club en de oefenmeester gaan nog een seizoen met elkaar verder.

Daarmee staat Bentschap Knook voor zijn derde seizoen bij de club uit Oost-Souburg. In welke klasse de ploeg tijdens het derde jaar van de trainer uitkomt, moet de tweede seizoenshelft van deze voetbaljaargang uitwijzen. RCS is nog volop in de race om het kampioenschap in de derde klasse A van het zaterdagvoetbal. 

Bentschap Knook krijgt volgend seizoen wederom gezelschap van Kees Westerweele. De assistent-trainer heeft eveneens zijn verbintenis bij RCS met een seizoen verlengd.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bart Corstanje is nu de grote baas
    PREMIUM

    Bart Corstanje is nu de grote baas

    BRESKENS - Soms moet je als trainer even tot tien tellen. Dat doet Bart Corstanje dan ook halverwege de tweede helft van het duel met Steen, als hij een vervanger voor de geblesseerd geraakte Tim van Hasselt in wil brengen. Veron Schram is klaar om binnen de lijnen te komen, er is alleen één probleempje: zijn shirt blijkt nog in de kleedkamer te liggen… De invaller rent er snel om, valt iets later dan gepland in en kort daarna beslist Breskens het eerste competitieduel, dat uiteindelijk met 3-0 wordt gewonnen.