Volledig scherm
Levi Bouwense. © foto: Carla Vos

Rampmiddag voor Bouwense, Veenstra debuteert met remise

VLISSINGEN - De seizoensstart van Levi Bouwense met Jong Sparta Rotterdam in de tweede divisie verliep rampzalig. De Zeeuw veroorzaakte een strafschop, moest het veld met rood verlaten én zijn ploeg verloor met 4-2 bij IJsselmeervogels.

Jong Sparta kwam vroeg op voorsprong in Bunschoten-Spakenburg, maar Bouwense veroorzaakte in de dertiende minuut een penalty en die ging erin. In de 68ste minuut, bij een 3-2-achterstand, kreeg de Zeeuw zijn tweede gele kaart en moest hij het veld dus verlaten. Daarna werd het nog 4-2.

Trainer Rogier Veenstra pakte bij zijn officiële debuut als trainer van ASWH een punt tegen Spakenburg: 1-1. Thomas van den Houten speelde met regerend kampioen AFC eveneens met 1-1 gelijk, tegen GVVV. Kyle Doesburg (Stedoco) en Yarick Dorst (Barendrecht) gingen in de derde divisie beiden onderuit. Doesburg verloor met 1-0 bij DVS'33, Dorst scoorde, maar verloor met 3-2 bij Sparta Nijkerk.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Youssef ‘El Professore’ el Badey doktert alles uit bij Groene Ster Vlissingen
    PREMIUM

    Youssef ‘El Professore’ el Badey doktert alles uit bij Groene Ster Vlissingen

    VLISSINGEN - Youssef el Badey werd deze zomer bij Groene Ster Vlissingen de opvolger van de na twee seizoenen vertrokken Samir Yaqoobi. Hij kreeg bij zijn vorige club Futsal Apeldoorn van zijn spelers en de voorzitter de bijnaam 'El Professore' . ,,Ik vind het wel een mooie titel, hoor.’’ Een monoloog over de wijk schoonvegen, Marino Pusic, systeemverdedigen en Edwin Grünholz. ,,Ik ging alleen voor hem kijken.‘’